[]

Güzel kız-çirkin erkek birlikteliği neden ve nasıl biter?

Çevrenizde gördüklerinizi yada kendi başınızdan geçen varsa nasıl bitti. Kızın gözü açılıp ben bu çirkinle ne yapıyorum mu dedi?




 
@üğpoıuy, Peki başta yakışıklı bulduğu(yada öyle söylediği) sevgilisinin aslında çirkin olduğunu fark eden kız var mıdır?


  • eyeinthesky  (05.07.20 20:06:03 ~ 20:06:17) 
Çirkin olup zengin olsa bitmez
Çirkin olup güzel konuşursa bitmez
Çirkin olup iyi bir mesleği varsa bitmez.
Çirkin bulup kapağı atan kız uyanıklığı vardır, dengi dengine diyelim bazen zekasına aşık olmuştur bazen duruşuna güzellik gecici ve düzeltilebilecek bir durum ama zihniyet ve cahillik bir ömür boyu insandan çıkmaz
  • protrek  (05.07.20 20:08:28) 
Türkiye'de eğer kadın iyi kazanmıyorsa kariyerli değilse direkt paraya bakıyor. Parasız erkek = tipsiz çirkin erkek onun için. Onunla instagramda hava atacak aktivite yapamayacak.

Kadının işi iyise o zaman ilişkiden beklentisine göre değişiyor. Tek gecelikse sadece beğenmesi yeterli. uzun ilişki için kşilik vb. değişkenler de önemli
  • insomniac  (05.07.20 20:23:36) 
pek detay vermişsin. birçok sebebe bağlı olarak değişir.

bir sebebi de şudur: kızlar arkadaşlarının sevgilileri hakkında yapacağı yorumları çok önemser. arkadaşları psikolojik şiddet uygulamış olabilir :)
  • tabudeviren  (06.07.20 00:09:15) 
Çok az kadını sadece görünüşünle etkileyebilir çok çok daha azının ilgisini sadece görünüşünle canlı tutabilirsin.
esaslı çirkin adamımdır ama hayatımda hep güzel kadınlar oldu. Senin olayda sebep başka muhtemelen.

  • Giovanni Pipitto  (06.07.20 08:49:18) 
oha en sevdiğim konu, açılın ben geldim.

Çirkin erkek (ki bence çirkin demek kötü ama) güzel kızı buluyor tavlıyor. Sonra kız da diyor ki, önemli değil nasıl gözüktüğü ben seviyorum yeter. Sonra çevre sıkıştırıyor, kız savunuyor sürekli. Bi iki sene mutlu mesut yaşıyorlar. Kız çok seviyor. Sonra erkek diyor ki, ooo bu beni böyle seviyorsa ben neyim abiiiii, oooo neler var hayatta diyor, güzel kızı terk ediyor. Sonra kız 3 ay ağlıyor, erkek hayatımı yaşıcam ben diyor. 6. ayda kız hadi leeeen dediğinde, oğlan ben aslında seni seviyormuşum diye geri dönüyor (çünkü baktı ki düşündüğü kadar cool değilmiş). Böylece tamamen bitiyor. The END.
  • margarita  (07.07.20 01:16:29) 
Giovanni Pipitto+1

belki 20'li yaşlarda falan biraz etkileyebilir erkeğin yakışıklılığı.
erkekte karizma, çekicilik ve kadının ruhuna dokunabilmesi daha önemli.
  • blatta hiberna  (07.07.20 01:19:05 ~ 01:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.