[]

Yarin direksiyon sinavim var ve hala uyuyamadim. Sabah 7 de kalkacagim

Stresten uyuyamiyorum, gece saat 2 30 oldu. Yarin 3. girisim olacak. Cok gerginim. Ben de buraya yazmak istedim




 
? Neden 3 kez?


  • trgydl  (05.07.20 02:28:17) 
Stres yapacak birşey olmadığını düşün. Elini yüzünü yıka su biraz rahatlatıyor. Balkona çık varsa nefes al ya da camını aç. Sanki olağan birşeymis gibi düşün yani sanki her gün aynı şeyi yapıyormussun gibi kendini inandir. İlaç almanı tavsiye etmem ama çok gerginsen bi ağrı kesici yuvarla.


  • superfluid  (05.07.20 02:42:28) 
dualarımız trafikte karşılaşmamak yönünde.


  • anon1m  (05.07.20 03:00:40) 
panik yapma hocam. stres de yapacak bir şey yok. sınavda da rahat ol. onca adam araba kullanıyor. hatan neyse onu yapmamaya çalış yeter.

ulan adam stresten uyuyamıyorum diyor, adam çıkmış dualarım trafikte karşılaşmamak falan.

sanki hepiniz ananızın karnından şoför doğdunuz anasını satayım. ben de ikinci seferde aldım. kavşakta arabayı stop ettirip geri çalıştıramamıştım. meğer çalıştırmak için anahtarı kıvkıvkıv diye çevirince araba çalışana kadar bırakmamak lazımmış, ben sanıyom ki çevirip bırakınca çalışacak (hep çalışıyordu, orada daha kısa tuttum demek ki. araba da şahin amk). araba çalışmayınca iyice panik oldum. yanımda oturan hoca elini atıp çalıştırdı. sene 1998.

22 yıldır araba kullanıyorum, bir tane sis farı yakma cezası, iki tane park cezası dışında ne cezam var, ne kazam var.

arkadaş da ehliyetini alacak, araba kullanmaya başlayınca geliştirecek.
  • kibritsuyu  (05.07.20 03:18:35 ~ 06.07.20 00:28:58) 
Guzel onerileriniz icin cok tesekkur ederim, dun gece hepsini okudum. Bu arada gectim:)


  • balpolen  (05.07.20 15:48:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.