[]

100 yıllık Cumhuriyet defteri kapanacak

eksisozluk.com


Sözlük nasıl bu kadar mal doldu arkadaslar? Adamlar alenen asparagas bir haber paylasıyorlar. İçinde Cumhuriyet ve AKP kelimesi geçiyor diye tonla tepki toplamış. Oysa adam standart bir akp sempatizanı ve derdi dış mihraklar, değil cumhuriyet, cumhuriyeti ima eden hiçbir şey yok.

Neyse derdim çok basit;

99 senesinden beridir ben bu siteyi takipteyim. İşten güçten vakit bulamıyorum bu sebepten internette ne var ne yok bilemiyorum. 2000-2008 arası tadı yakalayacağımız, saçmasapan muhaliflikten hatta tümden siyasetten uzak başka bir türkçe mecra yok mu?

 
He anasını satayım muhalif medya işte. Sen Reykjavik de mi yapıyorsun. Bu ülkede yargı, eğitim basın hoca efendilere bırakıldı, genelkurmay başkanı hapse atıldı, illa tank mi soksunlar gene. Tankı görmeden inanamıyor musun? Megri söyleyip terörist karşılamış adamları takip et ya da kaypak Cüneyti izle, 1 dakika iktidarı eleştirir, 3 saat muhalefeti


  • neverletyougodown  (05.07.20 01:43:19) 
Dostum beni nasıl bu kadar iyi tanıyabiliyorsun? Kimim ben, ne yaparım, ne işle meşgulüm, gay miyim, pedofili mi?

Nasıl bu kadar kolay kalıplara sokuyorsunuz insanları ben anlamıyorum.

Siyaseti bir kenara koyalım, ben bir kez bile oy kullanmış bir adam değilim, 40ıma merdiven dayadım. Mevcut sisteme inanmıyorum, tek tuşla ülkeleri yok edebilme teknolojisi olan bir dönemde, hala tek tek sandığa gidip, logoların altına mühür basıyoruz.

Neyse daha öncede sordum yine soruyorum bir insan okumadan etmeden, ne yazdığını anlamadan, niye böyle tepki verir? Ben okuyorum cumhuriyet anlamına gelebilecek hiçbir kelime vs ihtiva etmiyor o yazı. Dış güçler demiş, tayyip sultanım demiş, o demiş bu demiş ama cumhuriyet dememiş mk. Nasıl olur da benden başkası farketmez mk?
  • ateyist_  (05.07.20 02:17:06) 
su anda ben pek bir cumhuriyet goremiyorum zaten ortada.
1 kisi ne derse o oluyor.

  • baldur2  (05.07.20 02:22:11) 
Başlığı açan kaçmış.

Geçtim, haberi yazan da

Manisa ili Yunus Emre ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı.

Benim mahallenin geçen seneki muhtar adayları bu adamdan kat bi kat daha siyasi.
  • ateyist_  (05.07.20 02:33:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.