[]

protein süt

Günlük 200 gr kadar protein almaya çalışıyorum. Süt içmekten çok hoşlanan biriyim. Düz süt içmek yerine gün içinde bir şişe bu protein sütlerden içsem zararı olur mu? Protein açısından 26 gr protein içerdiğini söylüyor paket üstünde. Bir zararı var mı bunların?

*gün içerisinde 30 gr protein tozu kullanıyorum*
*6 gün spor yapıyorum*

 
Zarardan ne anladığına bağlı, süt şekeri laktoz disakkaritini meydana getiren galaktoz+glikoz ikilisinden galaktozun çözülmesi daha zor olduğu için çok daha fazla su tutuyor o da zamanla deriyi daha "kalın" hale getiriyor, ben bu nedenle tüketmem ama sen benim için bir sıkıntı yok diyorsan kullanırsın protein proteindir ama sütteki protein, sonradan whey ilave edilmemişse, %80 oranına kazein yapılı bu arada, yani geç sindiriliyor, illa kullanılacaksa gece yatmadan önce kullanılması daha efektif fayda sağlayabilir.


  • angelus  (04.07.20 11:03:57) 
zararı olup olmadığını kimse söyleyemez, her bünyede farklı bir etki bırakabilir. angelus güzel açıklamış ama deri kalınlaşması bana biraz geyik geliyor yani çok podyum cümlesi. biraz düz mantık olacak ama sindiriminizi vücudunuzu en iyi siz takip edebilirsiniz. bir de protein çeşitliliği iyiidir, yani e bu iyiymiş diyip günlük abanmak yerine haftada 3 gün tercih ederdim ben. bu işi gerçekten bilinçli yapanlar, proteinin de karbı da yemek yiyerek temin etmeye çalışıyor. son 20-30 gr da supp kullanılıyor. siz de zaten toz alıyormuşsunuz.


  • Barbell  (04.07.20 14:08:47) 
sütteki protein kaliteli protein değil ki. reklam olsun proteinli süt densin diye yapılmış bir süt


  • ipmus90  (04.07.20 14:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.