[]

Windows 10 office programları

Merhabalar,

Oyun bilgisayarını topladım. Windows 10 u da 850 küsur lira vererek kurdurttum.
Öncelikle bu kurtulan windows cd sinin işi bitti mi? Bitmesi ise ne ise yarar. Bilmem gereken bir şifresi neyi filan var mı. Bunu kuran başka yere de kurabilir mi ? Yani guvendemiyim?

Ikinci sorum office programları bu windowsun icinde var ama basınca oturum acın diyor. Bir kere açtım word açıldı. Sonra kapattım tekrar word u acım dedim yine oturum acın dedi. Oturum acın dediği yere hotmail şifremi yazıyorum. Bu kısmı anlamadım. Office için farkli bir sey yapmam gerekiyor mu?
Sorular saçma gelebilir ama ben anlayan birisi değilim. Windows yeni kurulu kendi güncelleme yaptı sorunsuz kullanıyorum ama yapmam gereken bir şeyler var mı bilmiyorum. Ne bilim bir şifre film ya da saklamam gerekn bir sey.

Sorunlarının dışında da yorum ve önerilerinize açığım.

Teşekkürler.

 
Keşke 10 liraya oem bir Windows kodu alsaymışsın. Paraya yazık


  • birmilyonunvarmi  (03.07.20 23:58:57) 
office 365 oldu adı. aylık belli bir ücret alıyor olmaları lazım artık.


  • sutlu nescafe  (04.07.20 00:04:16) 
Ah be güzel kardeşim ne 850 lirası ne şifresi sen ne anlatıyorsun. Yapmadan önce sorsan anlatırdık, şu saatten sonra denecek tek şey: aynen aynen şifre yazıyorsun.


  • Kahir ekseriyet  (04.07.20 00:06:17) 
Ya iyi hoş diyorsunuz da, ben anlamıyorum, b8lgisayari kuranlar da boş ekranla nasil yaparsın bilmem dediler, başka bilgisayarciya gitsem garanti den çıkar dediler. Yani kendim yapamadım.

Şimdi burada biriniz gelin yardım edin desem kimse yanaşmayacak ne yapsaydım.

Tekrar söylüyorum ben siyah ekrandan ürken biriyim. Yaşım geçkin kasa elimde dolaşamam birinin gelip yapması lazımdı. Kimse yoksa böyle bayılıyorsun.
  • Filinta61  (04.07.20 00:10:00) 
filinta reis
maalesef cok para vermissin
yardım ederdik
bosver verilen verilmistir
cd key i sakla
anakartına otomatik kaydediliyor ama anakart vs. degistirirseniz lazım olur
  • kingcyrax  (04.07.20 09:52:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.