[]

tatile gidilir mi bu yaz ya?

ne durumda tatil yerleri? yeterli tedbirler alınıyor mu? alınıyorsa neler mesela?

iki kronik hastalığım var, mart'tan beri bir kere markete bile girmedim. evde de normalleşme yok domatesi biberi sabunlayıp yemeye devam.

şöyle mütevazı bir butik otel tatili yapma peşindeyiz eşimle ama yemiyor açıkçası. bu sene tatil imkansız mı benim için?

not: öneri vermek isteyen varsa lokasyon istanbul, çiftiz, araba var.

 
kronik hastalığın varsa gitme, kendi sağlığın için.


  • jelly bear  (03.07.20 16:19:42) 
Villa tavsiye ederim sadece 2 kişilik ev, tatilvillam com a bir bakın derim


  • kleider  (03.07.20 16:24:46) 
Domatesi biberi sabunla yıkıyorsanız, aylardır markete bile gitmediyseniz, tatile gitmeyin, tatilinizi kendi kendinize zehir edersiniz.


  • pati  (03.07.20 16:28:57) 
zehir olur +1


  • not dark yet  (03.07.20 16:36:51) 
Ne tedbiri hocam, mart ayından beri millete maske nasıl takılırı öğretemedik, kıçım su görcek diye hayatımı riske atamam :)


  • paramolacak  (03.07.20 16:55:00) 
gidilmez. airbnb, villa, kiralık yazlık gibi seçenekler de mantıksız geliyor bana çünkü gidip yine orada da bir eve kapanacaksınız.


  • knight of cydonia  (03.07.20 16:55:31) 
Kronik hastalığınız varsa dikkat etmeniz lazım tabi. Biz de eşimle araba ile yarın erkenden yola çıkıcaz 10 gün için. Mümkün olduğunca çadır kullanarak ve gezerek tatil yapıcaz. Çok nadir ihtiyaçlarımız için otel kullanmayı düşünüyoruz. Belki siz de öyle yapabilirsiniz.


  • va  (03.07.20 22:02:33) 
valla bildiğiniz bi koy vs bir yer varsa günü birlik gidip girip gelin derim en fazla. yoksa otellere, villalara güvenilmez. bir de kronik hastalığınız varmış 2 tane.


  • not sure if serious  (03.07.20 22:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.