[]

Meme Küçültme Ameliyatı

İzmirde bu ameliyat için uzman tavsiyeniz var mı acaba?
Kişiden kişiye göre fiyatlar illaki değişiyordur ama aşağı yukarı böyle operasyonlarda nasıl bir aralık var? Daha önce yaptıran ya da yaptıran birini tanıyan var mı?

Not: "Yaptırma yia ne gerek var eheühö" demek isteyen lütfen düşüncesini kendine saklasın.

 
şöyle bişey var, üniversite hastanesi ile ilgili bu duyduğum şey. diğer devlet hastanelerinde geçerli midir bilmiyorum.

hangi bölüme gidiliyor bilmiyorum ama bir bölüme gidiliyor, oradaki doktorlar senin durumunu değerlendirmek için heyet kurup karar veriyolar.

yani örnek, bu göğüslerin büyüklüğü sebebiyle zamanla omurga da deformasyon vb. olabilir gibi.

oradan karar çıkarsa sgk karşılayarak ameliyat yaptırabiliyorsun.

özelde sanıyorum ki az buz bir para çıkmayacaktır veya diğer devlet , üniversite hastaneleri de olsa sgk karışmayacağı normal şartlarda estetik bir operasyon gözükeceği için masraflı olacaktır.

erkeksen ve jinekomasti ise durum onu bilmiyorum.

nerden duydun dersen annem bu dertten muzdarip ve kamburluğa doğru gidiyor, kanser hastası ayrıca, bir gün hastanede bir serviste, hemşirenin teki, sen iyileş de şu göğüslerini ufaltalım bak kambur olmuşsun dedi.

annem de nasıl oluyor diye sorunca kadın, ben de aynı dertten muzdariptim, böyle böyle heyete çıkıyorsun doktorlar onay verirse sgk karşılayarak sanki bir apandisit, kalp ameliyatı gibi yapılıyor dedi.

öteki türlü estetik operasyon sayılıp sgk falan karışmıyormuş bişeye.

jinekomasti ise kişiden kişiye şöyle fiyat değişir, 3 seviyesi var, 1. derece 2. derece 3. derece diye. böyle değişiyor olabilir.
  • hem şişko hem deli  (03.07.20 14:39:33 ~ 14:44:17) 
Kuzenim 9 Eylül tıp Fak. Plastik cerrah. Alanı mikro cerrahi bu tip ameliyatlarda giriyor mu bilmiyorum detaylı olarak.

Tavsiyem 9 Eylül plastik cerrahiden randevu alarak işe başlayın. Tıbbi gereklilik olduğuna kanaat getilirse sigortadan ödenir, değilse size maliyet bildirilir.
  • balik kraker  (03.07.20 17:24:36) 
hem şişko hem delinin dediği çok doğru. bir yakınım da aynı o şekilde yaptırdı. 1 gece yatıp taburcu oldu.


  • onurrrrr  (03.07.20 21:57:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.