[]

parfüm önerisi

23 yaşında erkek,siyah saçlı ve beyaz tenli biri için kalıcı bir kokusu olan parfum önerisi istiyorum.tşk.




 
armani black code tabiiki de.


  • invicta  (05.05.10 20:27:29) 
lacoste pour homme


  • ley ley  (05.05.10 20:33:35) 
off herksin kullandığı şyleri tavsiye etmeyin yaeee.

bence git bir parfümeriye sık, sıkın hepsini test et hangisi en çok hoşuna gidiyorsa onu al. ya da bir kız arkadaşın hatta çıktıın falan birisi avrsa onu al git o bu hoşuma gitti mitti falan derse işte karşı cinse daha hitap eden bir parfmün olur.

siz siz olun herkesin sıktığı popüler şeyleri sıkmayın. farklı olun:p
  • cedric tweedledee  (05.05.10 20:37:17) 
rebul al..
rebul eczanesinin de kozmetik urunlerinin de bir tarihi ve adı var..pek bilinmese de..
parfumleri de son derece kaliteli..hem de cok ucuz...
  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (05.05.10 20:50:58) 
Arkadasım haklısında öyle onu sık bunu sık olmuyor işte hemen akbaba gibi başına üşüşüyorlar.Şöyle rahat rahat inceleyemiyoz parfümleri.Çok kılım bu olaya.Bu olay yüzünden kendime uygun parfümü bulamadım gitti.Var mı bildiğiniz adamı rahat bırakan başına zeballah gibi dikilmeyen çalışanların olduğu bir parfümeri.Çok ilgiliyim parfümlerle abi.Ama koklayamıyorum hepsini merak ettiklerim o kadar çok ki.Küçük küçük testerlerı oluyor hani onlardan bulmaya çalışıcam bakalım.Var mı ben sana temin ederim hepsini diyen parası neyse vericem.Amma dolmuşum yahu.

Bu arada sorunun cevabı Chanel Pour Monsieur Pour Home üzerine tanımam.

Tom Robbins parfümün dansı bu kitabı da okursanız iyi olur canlar.
  • seeyouinanotherlifebrother  (05.05.10 20:56:55) 
ck euphoria intense yakıyor valla. pek kalıcı deil ama


  • jack of shades  (05.05.10 20:57:28) 
vallahi boynérdé darlamıyorlar fazla. hatta çok éskidén parfüm sıkmadığım zamanlarda boynérdén sıkar buluşmaya öylé gidérdim.


  • cedric tweedledee  (05.05.10 20:59:30) 
Geçen hafta İzmir'de boynerdeydim.Bir tane deniyim dedim 3 koldan saldirdilar:)Neyse istanbuldakiler bakicaz artik.Sesleniyorum burdan parfümeri çalışanlarına tamam anladık prim alıyorsunuz da biraz rahat bırakın be abi.Kurnazlık yapmıyoruz ki orda kendimize uygun parfümü bulmaya çalışıyoruz.Etmeyin eylemeyin gözünüzü seveyim.Bu arada hala bekliyorum küçük testerlardan sana temin ederim diyenleri.Genelde eşantiyon olarak verilirler.


  • seeyouinanotherlifebrother  (05.05.10 21:09:40) 
hehe aynen bende geçen kokulara bakıyım da strawberry den söyliyeyim diye gittim ykm ye dolu olmasına rağmen mağaza kaç kişi saldırı:)bende kıl oluyorum bu olaya ondan denyemeyip eve geldim.rastegele söyliycem strawberryden.cevaplar için sağolun,koku popüler bir koku olmazsa süper olur bu arada.


  • jpsartre  (05.05.10 21:20:44) 
hermes terre kesinlikle orijinal ve kalıcı ben kendi nişanlıma aldım yılbaşında harika erkeksi bi koku ve hiç bi başka parfüm kokusuna benzemio


  • outlander mermaid  (05.05.10 22:45:27) 
drakkar noir var, strawberry'den aldık. hem bilindik değil, hem süper kokuyor. sabun gibi kokuyor, çok ağır bir koku değil...


  • black sabahat  (05.05.10 22:46:26) 
davidoff'u çok severim ben. sevdiririm de :p


  • numbernine  (05.05.10 23:51:53) 
armany attitude


  • kenryuyudover  (06.05.10 01:05:24) 
davidoff echo'yu tek geçerim.


  • let the game begin  (06.05.10 09:28:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.