[]

ne olmuş bu gözlüğe?

eşimin çantasında kendi kılıfı içindeyken bu hale gelmiş, geçenlerde dezenfektan şişesi açık kalmış dökülmüştü çantaya, onla alakası olabilir mi?

markası rayban bu arada, yıllar önce atasun'dan almıştık. herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?

hizliresim.com
hizliresim.com

 
numarali gunes gozlugu muydu?

bildigim kadariyla numaralilarda film gibi bir seyle sagliyorlardi gunes gozlugune cevirme seyini. atasun'a gotururseniz yapilacak bir sey varsa yaparlar ama cok umitlenmeyin derim.
  • fakyoras  (03.07.20 09:25:02 ~ 09:41:59) 
numaralı değil, güneş gözlüğü.


  • emfuzi  (03.07.20 09:26:50) 
Sıcakta kalmış gibi ama dezenfektandan da kaynaklı olabilir.


  • pass  (03.07.20 10:20:59) 
Çok yüksel ihtimal Polarize bir gözlük. Daha önce Oakley marka gözlüğümün başına da aynı şey geldi. polarizasyon için bir film tabakası mevcut. o tabaka alkol ile temasında yanıyor bildiğiniz. Eriyip gidiyor. geriye böyle çatlak görüntü kalıyor. küçük bir ihtimal UV film de olabilir. onunda aynı şey başına gelmiştir.

gözlük modeli çok güzel, herhangi bir gözlükçüden marka olmayan cam kestirebilirsiniz, veya ortalama 400-500 tl ye rayban cam şipariş edebilirsiniz.
  • janavarorion  (03.07.20 10:24:39) 
polarize +1

alkolle temasta soyulmuş olması muhtemel. zaten cam üzerinde bir tabaka şeklinde oluyor.

benim polarize gözülüğüm hiç alkol, deniz suyu, ter vb şeylere maruz kalmadığı halde 3 sene sonra soyulmaya başlamıştı. gidip optikçiden yeni cam siparişi verdim.

orta kaliteler 200-250 tl, iyi kaliteler 400-500 tl aralığında.

gözlükten memnunsanız cam taktırın ve kullanın.
  • eeb  (03.07.20 10:31:11) 
dezenfektanın içerisindeki alkolden dolayı kaplamaları deforme olmuş. çerçevede bir sorun görünmüyor gibi. atasun'a götürürseniz camları değiştirirler diye düşünüyorum.


  • isyankar tosbaga  (03.07.20 10:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.