[]

Eve kahve Makinesi alıyoruz

Merhaba,

İzninizle bazı sorularım olacak. Cevaplarınıza teşekkür ederim.

1- Bu makinalara kahveyi öğüterek mi koyuyoruz?
2- Sütü de koyabileceğimiz haznesi oluyor mu?
3- Yukarıdaki özelliklere sahip bir makina önerir misiniz?

Delongi iyi midir? Bütçe max: 2500

 
siz tam olarak hangi kahveyi içmek istiyorsunuz? en önemli konuyu atlamışsınız.. yani filtre kahve yeterli mi? süt de koysun istiyorsunuz, latte de yapsın o zaman tam otomatik mi arıyorsunuz mesela yoksa uğraşırım severim deyip yarı otomatik kahveyi de kendiniz dolduracağınız bir makine mi istiyorsunuz mesela?


  • biseysorucam  (02.07.20 19:10:55 ~ 19:12:35) 
Philips ep2210 tam otomatik tavsiye ederim.Ben 6 aydır kullanıyorum,memnunum.
Hem öğütücü hem filtre kahve hem süt ısıtma hen de espresso ve türevlerini yapmak için kullanıyorum.
Philips EP2220/10 - EP2220/40 Tam Otomatik Espresso Makinası
  • arenas  (02.07.20 19:26:35) 
Philips ep2220 öneririm. @arenas'ın önerdiği ile aynı cihaz.


  • helenart  (02.07.20 20:00:48) 
türkiye'de var mı bilmiyorum ama Saeco HD8925/01 kullanıyorum. PicoBaristo modeli. Philips ile ortak sanırım zaten. modeller de birbirine benziyor. 2500'e türkiye'de hangi modeller bilmiyorum açıkçası muhtemelen benzer modeller vardır diye düşünüyorum.

1- benim makineye hem çekirdek koyabiliyorsun, hem de öğütülmüş kahve koyabiliyorsun
2- süt için ayrı hazneleri veya bir kaptan çekebilecekleri hortumları oluyor. Genelde ama hazneli oluyor yeni modeller, hazneli de olsun zaten.

3- site ismi verseniz bakabilirim

edit: delonghi de iyi markadır. saeco'dan da iyidir ama model önemli tabii
  • burya  (02.07.20 20:31:44 ~ 20:32:45) 
Evet bazı detayları atlamışım, ben espresso ve amerikano eşim ise choclate Mocha gibi kahveler içeceğiz.


  • iddaaci  (02.07.20 21:33:15) 
@iddiaci: benim makinem latte, espresso, cappucino yapıyor ama americano ve mocha yapmıyor. o fiyat aralığında istediğin kahveleri hazırlayabilen makine var mıdır bilmiyorum valla


  • burya  (03.07.20 12:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.