[]

oturulmayan daireye aidat ödenir mi?

merhabalar!yaklaşık 6 ay evvel alınan ve halen oturulmayan daireye aidat ödenir mi?.oturulmadığı halde bizden aidat isteniyor..ödenir mi?..buna benzer olayları yaşadınız mı? yada bunun hukuki dayanağı var mı?..yardımlarınız için teşekkür ederim.




 
daire apartmanda duruyorsa ödenir. yok apartmandan çıkarttıysanız ödenmez.


  • klassno  (02.07.20 15:47:06) 
evet ödenir. zorunlu bi şey bu. diyelim eviniz 3. katta, ben asansör kullanmıyorum deyip asansör bakım masraf vs. kaçınabilir misiniz hayır.


  • jelly bear  (02.07.20 15:47:43) 
tabi ki ödenir. aidat oturma ile alakalı değil, sabit giderler.


  • prodeq  (02.07.20 16:01:06) 
klassno +1


  • fezagezgini  (02.07.20 16:02:18) 
ödenir tabi.


  • false pretension  (02.07.20 16:08:02) 
Bina sıfır bina, hala peysaj, kısmı inşaat işleri devam ediyorsa bence ödenmez. Ama hali hazırda oturuma başlanmış bir binada elbetteki ödemek zorundasınız. hukuki dayanak yönetimin yanında olur ve size mahkeme masrafları gibi ekstra masraflar çıkarabilir.


  • janavarorion  (02.07.20 16:40:48) 
odenir; hatta kiracinin odemedigi aidattan da ev sahibi sorumludur


  • sweetoffice  (02.07.20 16:52:13) 
Hiç araştırmanıza sorgulamanıza gerek yok dairede oturan olsa da olmasa da aidat ödenmesi gereken sabit bir giderdir.


  • solo  (02.07.20 17:15:13) 
klassno +1

ödenir. Dairenin bir apartmana bağlı olmasının sonucudur. vatandaşların da uyruk yönünden devlete bağlı olması ve sonucunda devlete vergi vermesi gibi düşünülebilir.
Kiracı edinirseniz o öder
  • Erva  (02.07.20 17:28:14) 
Oda birşey mi, büyük sitelerde kışın ortak alanların ısıtma bedeli bile alınıyor. Evde oturum olsun olmasın.


  • Fritz-X  (02.07.20 18:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.