[]

Arnavutluk hakkında bilgi sahibi olanlara

merhabalar. Balayını arnavutlukda vlore avlonya da yapmayı düşünüyoruz.
Öncelikle arnavutluk ucuz mu pahalı mı bir ülkedir?
Paraları tl ye göre değersiz ama ürün fiyatlarını bilmediğim için
Ucuz demek yanlış olur.

2. Olarak arnavutlukda kasımda hava durumu nasıl olur?
Denize girilebilir mi?

3. Olarak öneri tavsiyenşz var mıdır. Deniz kenaro deniz manzaralı
Şöyle güzel bir balayı için tavsiyeleriniz nelerdir

 
Arnavutluk ile alakalı 2. soruya yanıt vereyim. Kasımda gittim ben de. Yağmurlu olacaktır. Aşırı soğuk olmasa da temkinli gidin.. Ucuz bir yer değil. Yemekler de içkiler de pahalı neredeyse Türkiyeden de pahalı. İtalyan sempatizanlığından dolayı biraz uçmuşlar. Tiran vs.. hakkında bilgi almak istersen youtube'da bunubiyap Arnavutluk Tiran yazarak videomu da izleyebilirsin :)


  • denizmaniaherif  (02.07.20 16:15:23) 
Kasımda arnavutlukta üşürsün,deniz bayağı hayal olur.kasımda kar yagdığını bilirim.


  • duptıs  (02.07.20 16:52:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.