[]

Yatak Seçimi Hakkında Bilgi

Mevcut yatağımız yaklaşık 6. yılını doldurmakla beraber kısmi çökmeler oldu. Her sabah dayak yemiş gibi uyanmaktan artık yatak alma kararına vardık.

Öncelikle iş sebebiyle (bilgisayar başı), ileri derecede boyun düzleşmesi, çocuğu kucakta taşımaktan da (muhtemelen fıtık başlangıcı) ciddi sırt ağrıları çeken biri olarak yatak seçimi yapmam gerekiyor.

Genel olarak yüzüstü yatan biriyim (çok yanlış), ama ilerleyen saatlerde kendimi yan dönmüş veya sırt üstü yatarken buluyorum. sabahları ise 5 dk sırt ağrımın hafiflemesini bekleyerek yatakta geçiriyorum.

Sert olmasa bile orta-sert bir yatak tercih etmem gerektiğinin farkında olarak firmaların yataklarına bakıyorum. yurt dışında belki 1 saat yatakta uyuma şansınız olabilir. Ama türkiye şartlarında bu pek mümkün olmuyor :)

Şikayetvar a girip yataklar ile ilgili yorumları okuduğumda marka farketmeksizin herkes şikayetçi. ağrılarım arttı diyen var, yatak 3 ayda çöktü diyen var.

ben nasıl yatak seçeceğim :)

NOT: bütçe 2500 tl (150cm x 200cm)

 
Biz pandemiden once idastan aldik. 2 kere gittik magazaya, ikisinde de baya bir yattik yatakta. Hatta gorevli siz yatin istediginiz kadar diyip gitti., herhalde bir yarim saat yatmisimdir yatakta. Gorevlinin yonlendirmeleri de cok iyiydi. Brandium idas magazasindan aldik, yakinsaniz tavsiye ederim.


  • 65 derece  (02.07.20 15:34:02) 
Ben yataştan geçen ay şunu aldım: www.yatasbedding.com.tr

Skolyozum vardı ve bu yatak efsane rahatlattı. Düşünebilirsiniz.
  • ruhen hastayim ben  (02.07.20 15:57:29) 
ben bundan aldım: www.yatasbedding.com.tr

acayip memnunum. çok yüksek yatakları sevmiyorum o yüzden bunu tercih ettim. 120 gün deneme süresi de var. memnun kalmazsan iade edebiliyorsun.
  • elektr10  (02.07.20 16:59:39 ~ 17:00:45) 
Bu aralar bende yatak bakiyorum, senelerce idas miracoil kullandik ama gidip deneyince biraz kaliteden odun vermisler.
Oncelikli olarak gidip denemek 1. Oncelik
2.yay sissemi cift kisilikse paket sistemli olan oneriliyor
Cok paran varsa Tempur
Kesinlikle pamuklu olmasi gerekmis, arastirmalarim bu kadar ;)
  • eja  (02.07.20 18:41:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.