[]

calisirken gezme imkaniniz olsaydi nasil bir plan yapardiniz

covid 19 yuzunden evden calisiyoruz. durumlar icacici olmadigi icin su an sirkette uzun sureli evden calisma plani yapiliyor. ben de hayaller kurmaya basladim. su an istanbulda tek basina yasayan biriyim. ev kira.

diyorum ki evi kapatip yollara duseyim. aylik evler kiralayip ege, akdeniz, karadeniz vs..gezip calisayim diyorum. guzel bir yer bulursam kalici yaparim. tabi bunun icin superbox modem alip tum esyalarimi tek bavula sigdirma temizligi yapmam lazim.

siz olsaydiniz ne yapardiniz?

 
güzel planmış. ben virüsten hala çok korktuğum için yapamazdım muhtemelen.


  • inancsiz deve  (02.07.20 10:13:03) 
süper fikir. ne kadar uzun süreli evden çalışma planı yapılıyor?
yazın iyi de kışın sık gezemezsin.

  • effa  (02.07.20 10:13:43) 
muhtemelen bir, iki yil surecek; ama ofis maliyet tasarrufu patronun agzinin suyunu akittigi icin devamli olma ihtimali de var.


  • buenosdias  (02.07.20 10:17:06) 
Plan güzel de, 3 ay sonra şirket ofise dönün derse ne yapacaksınız ?


  • tss  (02.07.20 10:17:07) 
atlayip donerim. istanbul'da annemlerin evi var. ev bulana kadar orada kalirim.


  • buenosdias  (02.07.20 10:18:22) 
e siz yapmissiniz plani, az biraz paranizda varsa yapin tabi neden olmasin.


  • cairo  (02.07.20 10:30:18) 
dikkat edilecek bir iki husus var, bir iki aylık ev kiralama yıllık kiralamadan daha pahalıya gelir size, bununla beraber küçük yerde (şehir dışındaki ilçelerde/mahallelerde) aylık ev kiralamak zor olur ev sahibi güvenmez hırlımısın hırsızmısın, kaçakmısın diye. dolayısı ile ben olsam önce gideceğim yerde 2 aylık bir ev bulurdum, sonra bu evin kapatılması son kirası eşyaların satışı vs. ile uğraşırdım en son olarak da taşınırdım, taşınırken daha ev bakmak zorunda kalabilirsin. yine küçük ilçelerde eşyalı ev bulmakda sıkıntı olabilir.

eğer aracın var ise şanslısın ama araçta kamp yaparak çalışabilirsin.
  • selam  (02.07.20 11:08:35 ~ 11:09:38) 
Valla paran varsa plan süper. Ben de aynı moddayım, evli olmasam şimdi tura çıkmıştım bile.


  • roket adam  (02.07.20 11:13:01) 
superbox modem sadece fiber altyapı ile çalışıyor- sanırım- biz fethiye için bunu sağlayamadık vdsl aldık. adres bazlı superbox sorgusu yapılabiliyor


  • delidiyorum  (02.07.20 11:25:43) 
dediğinizi dünya yı gezerek yapanlar var. dijital göçebelik deniyor.


  • dmrkprn  (02.07.20 12:24:33) 
görüyor ve arttırıyorum. karavan alın, hiç ev bulmak kiralamak vs ile uğraşmayın. beğendiğiniz yerde çekin kenara karavanı, atın şezlongu kurun laptopu oh miss. gittiğiniz ev temiz mi sizden önce coronolı biri hapşurdu mu derdiniz de olmaz.


  • halanne  (02.07.20 12:46:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.