[]

Kolye

www.reiskuyumculuk.com Bu kolye nasıl görünüyor? 20-25 yaş aralığındaki bir kadına hediye olarak alınır mı? Çevremdekiler anne kolyesi dedi.




 
Çok zarif, her yaşta kullanılır, anne kolyesi değil taşının rengi itibariyle ama kişinin tarzına da bağlı tabii ki. Ama taşı değiştirdiğiniz anda anne kolyesi olabilir bu tarz bir kolye.


  • kullanıcıadımbuolsun  (01.07.20 15:41:54) 
sade şeyleri seven biriyse sevecektir. çevreye bakarsan burma sapsarı altın bilezik almaya kadar gider olay.

sen, senin tarzını temsil eden şeylerden karşı tarafın zevkini düşünerek seçim yapmalısın ki değeri olsun.
  • foolrules  (01.07.20 15:43:34) 
Çok beğendim; zarif, naif ve renginden dolayı son derece farklı. Her dönem ve yaşta kullanılabilecek sadelikte, bayıldım.


  • balik kraker  (01.07.20 16:29:07) 
Bence güzel, sade ve klasik bir kolye. Her türlü gideri var. Liseli kız bile takabilir.


  • wish i could find a way to disappear  (02.07.20 00:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.