[]

otoparkta araba çizilmiş ama kim çizmiş göremiyorum

işyeri otoparkında oluyor. sabah girdiğim saatte 2-3 farklı açıdan çekilmiş görüntülere baktım. arabada çizik yok. akşam çıkış saatinde yine tüm açılardan kocaman çizik görünüyor.

aradaki 8 saatlik görüntüyü 2-3 dk ileri geri sara sara baktım. çiziğin olduğu yöne yakın olabilecek tüm araçların giriş çıkışına baktım. yok arkadaş kim sürtmüş bulamıyorum.

beyaz bir araba diye tahmin ediyorum. görseli de yüklüyorum birazdan.

nasıl olmuş bu? nerede yanlış yapıyorum?

görüntü kayıtları elimde mevcut.

hizliresim.com

 
Ya daha önce başka yerde oldu siz farketmediniz.
Ya da görüntülere 2-3 dk arayla değil de 15-20 sn lik aralıklarla bakmanız lazım ki biraz daha ayrıntı edinmiş olursunuz.
Zaten düşünüldüğünde parktan çıkan bir araç 1 dkda bile oldukça uzaklaşır o bölgeden. Aracın çizildiği noktayı en iyi gören kamera ile yeniden bakın derim.
  • Erva  (01.07.20 14:23:01) 
Hocam bulup ne yapacaksınız ki? Neredeyse silince geçecek bir hasara benziyor. 8 saatlik görüntüyü saatlerce izlemektense 5 dkda yaptırır geçerdim herhalde. Buna kasko bile bakmaz.


  • roket adam  (01.07.20 14:28:17) 
aldığınız 8 saatlik görüntüyü,hızlandırılmış şekilde, kesintisiz izleyeceksiniz. kamera programında 2x, 5x, 8x diye hızlandırma seçenekleri olur. iş yerindeki bir ara bakmıştık, programından hızlıya ayarlayarak 8 saati 26 veya 46dakikada izlemiştik. diğer türlü çok uğraşırsınız, nokta atışı yapayım derken kat kat daha fazla zaman harcarsınız.

hasarı da pasta cila vs gibi yöntemler çözmez mi? bi ustaya gösterseniz ? ya da buradan bile bilenler vardır, arada böyle sorunlar ve cevaplar görüyordum.
  • MtKrt  (01.07.20 14:30:24) 
dun benzer sekilde arkadan carpmislar bana da; bundan biraz kucuk cizik var, arkamdaki araba belli, plakaligi ile vurmus ama kabul etmiyor ben yapmadim diyor. bulsaniz bile bir sey cikmaz, vicdan meselesi! gecmis olsun


  • sweetoffice  (01.07.20 14:36:14) 
  • jamswety  (01.07.20 15:58:20) 
Çabanızı takdir ettim. Çizik için. Benim arabamın çamurluğunu göçertmişlerdi park halinde hiçbir şey incelemedim.


  • trgydl  (01.07.20 16:03:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.