[]

iPhone'dan gerçekten bıktım

Geçen hafta da benzer bir duyuru açmıştım. www.eksiduyuru.com
Belki burada bir çözüm bulurum diye yazıyorum çünkü gerçekten bıktım.

Haftalardır her gün yabancı kaynaklardan problemin nasıl çözülebileceğine dair yüzlerce makale okudum, videolar izledim, yedek alıp telefonu sıfırdan kurdum, sadece 4 uygulama yüklü, tüm fotoğraf ve videolar iCloud'da, yani thumbnail'ler sadece 3 GB yer kaplıyor.

Telefonda 20 GB'tan fazla boş yer var fakat 10 saniyede bir iPhone Storage Full hatası alıyorum, şansım varsa WhatsApp'a giriyor, sürekli dolu uyarısı veriyor. Genelde de hiç girmiyor zaten, hafıza tamamen dolu uyarısı verip uygulamadan direkt atıyor. Diğer uygulamalar da kendi kendine kapanıyor.

Cidden bıktım ya, ne yapayım çöpe mi atayım bu telefonu? 15 ay önce hepsiburada'dan almıştım, geri mi göndereyim? Fikirlerinize ihtiyacım var.

 
Müşteri hizmetlerini ne diyor bu duruma?


  • duptıs  (01.07.20 13:43:32) 
1) tüm verileri bilgisayara yedekle
2) bilgisayar üzerinden sıfırlama yapıp baştan kurulum yap
3) yedeklenmiş verileri geri yükle


muhtemelen bu şekilde çözülecektir.
  • reanarchy  (01.07.20 14:05:49) 
bahsettiğin ekranın fotoğrafını atabilir misin? yani bu sorun doğrudan telefonunun fiziksel hafızası değil de icloud kullanım alanının dolması ile ilgili karşılaştığın bir durum olabilir mi?

Ya da hiç bu işlere girmeyip apple türkiyeyi arayıp yardım alsan?
  • foolrules  (01.07.20 14:31:22 ~ 14:31:52) 
Dediklerinizin hepsini yaptım fakat çare olmadı. Müşteri hizmetlerini deneyeceğim.


  • hadi ya la  (01.07.20 15:06:20) 
garanti varsa direkt apple servise başvur. boşuna uğraşıyorsun. zaten iphone almanın en büyük avantajı satış sonrası servis. sıfır telefon verirler onlar da çözemezse.


  • sir gawain  (01.07.20 17:14:41) 
öncelikle "donanimsal" bir hata olmasi neredeyse imkansiz. Sifirlamadan sonra o hesap ile sync yapmazsan, sorun olamaz, cunku icloud guvenilmez ve sacma sapan sync sorunlari olusturabilen bir sey. bu yuzden, fotograflarini pcye yedekleyip yeni icloud hesabi ile devam etme sansin yok mu?

bu kesin cozum, benzer durumlarda yeni hesaba gectigim oldu cunku fotograf yedeklemesi ve kaybetmesi ayri komedi icloud denen seyin.
  • christopher nolan  (01.07.20 18:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.