[]

Gereksiz harcama mı

Selamlar, action cam alasım geldi boyle tatillerde kamplarda kullanmak için. Dji osmo action ı beğendim, çok ekstrem sporlar yapmadığım için görüntü stabilizasyonunda köşelerden kırpıp görüntü vermesi beni çok etkilemez. Ama sırf tatil için 2k para vermeye değer mi? Ne dersiniz önceden action cam alan dostlar köşeye attınız duruyor mu yoksa iyi ki almışım mı diyorsunuz?




 
Profesyonel olarak ilgilenmeyen kim varsa, köşeye attı duruyor.


  • allah yazdiysa bozsun  (01.07.20 13:04:32) 
xiaomi'nin veya sjcam'in modelleri vardı ben aldığımda daha uygun muadiller olarak. sörf yapıp belgesel çekmeyecekseniz fazlasıyla yeterli bence. onlara bir bakın derim hala varsa


  • syozkn  (01.07.20 13:04:48) 
köşe +1


  • love and trust  (01.07.20 13:10:08) 
Bana erkek arkadaşım cok istiyorum diye 5 sene önce hediye almıştı; toplam kullanma sayım 5i geçmedi. Hatta tatillere giderken unuttum bile yanıma almayı, köşede duruyor.


He satalım deyince de 'ben bunu kullanırım, çok seviyorum' deyip kıyamıyorum da. Bekliyor öyle.
  • fraise  (01.07.20 13:13:35) 
2016 yılında hiç aklımda yokken n11'de görmüştüm, ucuz da gözüktü gözüme, sjcam 5000 aldım. Tüm bağlantı parçaları dahil 250 liraydı. Araba camı vantuzu ve kafa bağlantı kayışıyla 300 tuttu toplam.

Dört yıldır canını çıkardım aletin, su geçirmez korumasını eskittim de yenisini aldım. Manyak su altı su üstü fotoları ve videoları çektim, hiç de kenara atmadım. Bisiklet motosiklet vs kullanmadığım için kışın çoğunlukla atıl duruyor evet, ara sıra araç kamerası yapıyorum uzun yolda falan, ama yaz gelse denize gitsem de kullansam diye can atıyorum.

Hevesiniz varsa, gopro falan pahalı modellere girmeyecekseniz, uygun fiyatlı olanları hiç de gereksiz harcama değil. Ha 200 lira demişsiniz, söylediğiniz şartlar içşn bence fazla ama ucuz modeller gayet işinizi görecektir.
  • kibritsuyu  (01.07.20 13:14:30 ~ 13:29:16) 
gereksiz.


  • not dark yet  (01.07.20 13:14:48) 
Action cam aldıktan sonra çok da actionlu bir hayatım olmadığını fark ettiğim için köşede duruyor. Bu işin zor kısmı çekmek değil, montajıyla uğraşmak.


  • roket adam  (01.07.20 13:50:38) 
Ankara'daysan next aee var. İşini gör geri ver yazık o kadar paraya bir işe yaramiyorlar.


  • kckmlqm  (01.07.20 14:33:24) 
roket adam +1
Kimse alırken o kısmını düşünmüyor ama oturup saatlerce video editlemeyi düşünmüyorsanız, bunları paylaşacağınız bir mecranız yoksa hiç bir anlamı yok.
Ben normalde fotoğraf insanıyım. Bir ara seyahatlerimi videolaştırmayı denedim ancak düzgün yapmak için gereken mesainin çok fazla olduğunu anladım.
  • chavezding  (01.07.20 16:52:11) 
Evet video edit kısmı önemli olan kesinlikle katılıyorum, videoları güzelleştiren o kısımlar aslında. Evdeyken uğraşılır akşamları sıkılmam ben şu ürünü araştırırken bile bilmem kaç tane video izlemişimdir.


  • solenkol  (01.07.20 17:17:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.