[]

mubi

üye olanlar artılarını ve eksilerini yazabilir mi?
bir de her filmin türkçe altyazısı bulunuyor mu?



 
en son bunu yazmıştım.

eksisozluk.com

@e
burda yazdığım takılma meselesi benimle alakalıymış. firefox profilini temizleyince düzeldi. şu an öyle bi sorun yaşamıyorum.

ama az film var evet. bunu yazdıktan sonra kütüphane diye bişey açtılar insanlar bi gaza geldi ama o kadar gaza gelinecek bi durum yok aslında çünkü film az ve kütüphane sayfası çok işlevsiz. şu an hangi filmleri izleyebileceğimi düşenli bir şekilde göremiyorum doğru düzgün. o sayfada kategorilere ayırmışlar, sağa çeke çeke ne var görmeye çalışıyorum vs.

diğer yandan 2011'den beri kullanıyorum. asıl kullanış amacım izlediğim filmleri oylamak, liste oluşturmak vs.di. tasarımı imdb'den daha az yorucu ve puanları daha gerçekçi denebilir bence. sadece son 1 senedir üye olup film izlemeye başladım.
  • tepedeki psychedelic adam  (30.06.20 23:36:02) 
alt yazısız film olacağını sanmıyorum, türkiye bölgesine açık filmleri izleyebiliyorsun zaten anladığım kadarıyla. ben 15 tane falan izledim , denk gelmedim.

benim için en büyük eksisi internet hızım yüksek olsa da anlık dalgalanmalarda kaliteyi anında düşürmesi. yüksek hızdan kastım 25mbit bu arada, ona rağmen düşüyor. yukarıdaki cevaplardaki takılma da aynı sebepten kaynaklanıyor olabilir, bilemedim.

film sayısı az evet ama bence mubi istediğin filmi arayıp bulma değil, sunduğu filmleri izleyip keşif yapma sitesi. çünkü içeriğine aldığı filmler zaten belirli kesim tarafından sevilen, niş filmler. hani gaspar noe filmi eklenmiş güzeel diyorum ben ama onun üslubunu seven kadar sevmeyen de var. herkese hitap edecek kadar mainstream filmleri ekleseler o zaman da amacının dışına çıkar gibi geliyor bana. zaten belirli filmleri belirli süre yayınlamaları da "bu ay bunları keşfetmenizi istedik" gibi bir amaca da hizmet ediyor olsa gerek.

yine de kült yönetmenlerin tüm filmografisini izlemek isterdim. mesela tarkovsky'den stalker var ama solyaris yok. mubi'ye düşenler solyaris izlediyse stalker da izlemiştir zaten, bunun gibi sinemanın temel taşları olsa da tekrar izleyebilsek.
  • Bruce  (01.07.20 00:10:47) 
Bazı filmlerin altyazılari çok saçma çevriliyor.
İzlediğim filmlerin bir kısmı görüntüleme geçmişinde görünmüyor.
Uygulaması çok kullanışsız. Koleksiyon filmlerini goremiyorsunuz ya da en basitinden arama dahi yapılmıyor.
Uygulamadaki listeleri(izleme listesi, oylananlar listesi, takip ettiklerimin listeleri) x' e göre(tarih, alfabe, yeniden eskiye vs) sıralama yok. Misal bir filmi ararken tüm listeyi taramak gerek.
Çoğu filmin kadrosu yok. Baş roller tek var. Filmin müziklerine dair bilgiler olmaliyi.
Kaldığın yerden devam et olayıni kafasına göre bazen soruyor bazen sormuyor.
Bir de biri geçenlerde mubi'de izlediğim gösterimde olan bir filmi neden kestiklerini merak edip yazmisti. Varsa öyle bir şey hoş değil cidden.
İstek listesi olusturulsa keşke. O ay en çok istenen filmler yüklense ne güzel olur.
Tüm bunlara rağmen sunduğu kaliteli içeriklerden dolayı seviyorum. Bu sanırım en büyük artı.
  • Amaranta ursula  (01.07.20 00:31:48 ~ 00:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.