[]

Hipnozla sigarayı bırakma

1.Hipnozla sigarayı bırakan ya da başarılı örneklerini bilen var mı?

2.Sizce spiritüel anlamda bir sakıncası var mı hipnozun?

3.İzmir'de yaptırabileceğim bir yer var mı önerebileceğiniz? (internette buldum ama başarılı olduğunu bildiğim bir yere gitmek istiyorum)

Teşekkürler.

 
benim çok yakın bir arkadaşım günde neredeyse 3 pakete yakın sigara tüketen bir insanken, hipnozla sigarayı bıraktıran bir yerle olan ilk seansından çıkınca hemen bir sigara yakmıştı. normalde bir daha içmemeniz ve çay kahve dahil tüketmeye ara vermeniz gerekiyor diye biliyorum. arkadaşımın söylediği şey; sigarayı içemediği ve sürekli yarısında bıraktığı oldu. ki gözümle de şahit oldum. içmek için bir tane yakıp sürekli yarısına gelmeden söndürdüğüne.

ama sonuç olarak bir şey değişmedi, hala tiryaki.

ben de sigara 2 yıl aktif olarak kullandım fakat 6-7 aydır ağzıma sürmedim.
iste, ve bırak. yapman gereken tek şey iradeli olmak.
hipnoz vs bu tarz şeylere gereksiz paralar ödemeni önermem.
  • apurucikipi  (30.06.20 16:51:34) 
Hipnoz safsatadan ibarettir. Alo 171’i arayın. Denenmiş, geçerliliği olan yöntemlerle tedavi olun.


  • coca cola  (30.06.20 16:59:55) 
Yılların ağır tiryakisi olarak çok yol denedim ve Allen Carr ile bıraktım. Tavsiye ederim.


  • japon askeri  (30.06.20 22:44:01) 
@japon askeri maalesef ona da gittim yıllar evvel. 1 hafta sonra başladım :( teşekkür ederim


  • hushhush  (01.07.20 20:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.