[]

Yurtdışından gelene karantina

Var mı?
Temmuzda 2 haftalık yıllık izin için ingiltereden Türkiye'ye gelmek istiyorum ama 2 haftalık tatilimin tamamını karantinada geçirmek istemiyorum haliyle. Şu an karantina uygulanıyor mu yurt dışından gelenlere?
Bir de uçuş istanbula olacak oradan edirneye geçmem lazım, mümkün mü?
Bilen varsa ve aydınlatabilirse sevinirim.
Teşekkürler.

 
İngiltere özelinde bir şey var mı bilmiyorum ama türk vatandaşı iseniz, yurtdışı gelislerinde ev karantinasi da kalktı artık. İngiltere'deki türk konsolosluğunu arayıp bilgi alabilirsiniz aslında.


  • fraise  (29.06.20 17:20:08 ~ 17:20:37) 
Benim 1 temmuz'da ingiltere'den ucagim var turkiye'ye ayni durumdayim. Pegasus ile konustum, 2 hafta ev karantinasi zorunlu dedi, konsolosluk sadece araba ile gelislerde ev karantinasi olmadigini soyledi, fyi


  • try again fail again fail better  (29.06.20 18:06:04 ~ 18:06:14) 
Şöyle de bir şey var

memleketyolu.ytb.gov.tr
  • fezagezgini  (29.06.20 18:12:12) 
Evet ben de o haberleri gördüm. Eğer karantina kalktıysa gelmeye değer, yoksa kimse 2-3 haftalık iznini karantinada geçirmek istemez.
Teşekkürler.

  • bir nick var benden iceri  (29.06.20 18:54:01) 
herhangi bir karantina veyahut bir işlem yok tamamen özgürsünüz. kesin bilgi.


  • NightBringer  (29.06.20 20:01:34) 
geçen gün konsolosluğu aradım. karantina yok. 2 haftadan önce dönebilirsiniz.


  • sttc  (29.06.20 20:39:24 ~ 20:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.