[]

iMac bilgisayar en sağlıklı hangi yol ile kargolanır?

Merhaba, bilgisayarı taşınacağım bir yer için göndermem gerekiyor. Kendi kutusu mevcut ama kargoların bu günlerde iki durumundan şüphe ediyorum. İstanbul-Iğdır arası kaç güne gidebilir?
Ayrıca her yerine kırılacak eşya yazacağım fakat buna rağmen sağlıklı bir şekilde ulaştırırlar mı bilmiyorum. Ücret sorun değil sizce en sağlıklı taşıyan kargo hangisidir?



 
PTT Kargo ile 2 sene önce İstanbul-Antalya gönderdim, sağlam gitti. Balonlu şeylerden alıp iMac'i 1 kat onunla sarıp kutuya öyle koydum. Kutuyu da dışardan 2-3 kat sardım o balonlu malzeme ile.


  • 10032007  (29.06.20 16:15:35) 
tavsiyelerim.
1. şubeden gönderin. karşıda da şubeden alın. böylece şehir içindeki taşınma riskini azaltmış olursun.
2. orjinal kutusu tüm taşıma aparatları ile duruyorsa sıkıntı yok. zaten o şekilde km.lerce yol geldi. ist-ığd. arası da gider. ama sabitleme malzemeleri eksikse. ürünü baloncuklu naylona sarın (bunun büyük baloncuklu modelleri var). bir de extradan kutunun dışına bunlardan sarabilirsiniz 2 kat.
3. kırılmaz yazısı tam bir hikaye kimse okumaz onları.
4. şirket için hemen hepsi birbirinden beter. y. içi ya da aras diğerlerine göre biraz daha kibar.
  • helenart  (29.06.20 16:21:34) 
içinde ne var dediklerinde bulgur falan de. koliyi de ikinci bir koliye koy yoksa ufurturlar onu kargoda.


  • x571  (29.06.20 20:56:44) 
hocam
büyük kutu al
sagina soluna altına ustune giysi ve havalı patpat koyarak
sabitle
icinde bulgur var felan deme
her tarafına 50 tane kırılmaz vs. yazısı yapıstır
ve
yapabiliyorsan
git ıgdır otobusune ver istanbul ıgdır 20 saatte tek araba ile kımıldamadan gider
  • kingcyrax  (30.06.20 10:18:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.