[]

Emekleyen bebekli evde kedi kumu sorunu?

Kedimize sağlıklı olduğu için hep bentonit kullandık. Silika hiç kullanmadık ama sıpa tuvaletten öyle bir koşuşturma ile çıkıyor ki ayağına yapışan kumlar yeree, koltukta, yatağımızda her yerde.

Günde 2-3 kez süpürmek zorundayım.

Bebeğimiz henüz emeklemiyor ancak emeklediğinde kesin bu kumlar ağza atılacak yerden alınıp. Tamam rahat olalım, kedili bebekli ev ama artık o kadar da değil. :)

Silikayı düşünmüştüm ama o da eve dağılıyor diyorlar. Eve dağılmayan, patiye yapışmayan kutuda kalan bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

 
Ever clean bile az da olsa dağılıyor maalesef; bir de kedi koşarak çıkıyor diyorsunuz, engelleme ihtimaliniz yok gibi. Ben robot süpürge ile bu dağılan kum sorununu çözdüm; hem tüyler için de büyük kolaylık ama o kadar bütçe ayıramam diyorsabiz geçiş döneminde kristal kumu birkaç ay deneyebilirsiniz. Sonra yine bentonite geçersiniz.


  • fraise  (29.06.20 15:52:13) 
robot süpürge iyi çözüm. benimki de hızla çıkıyordu, kapalı tuvalet aldım, kapısının önüne kum tutan paspaslardan koydum ve hemen sonrasına box ını koydum fazla hızlı çıkışını engelledim. kapalı tuvalet alıp çıkışını duvara çevirip hızlı çıkışını önleyebilirsiniz belki. bir de kum olarak çam peleti var, onu da araştırmakta fayda var.


  • surprise  (29.06.20 16:19:10 ~ 16:20:17) 
Silika çok çok daha az dağılıyor. Silika kum + robot süpürge çözer sanırım işinizi.


  • kobuzchu kiz  (29.06.20 18:46:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.