[]

Tez için proofreader

Selamlar,

Yüksek lisans tezimi tamamladım ancak bir de proofreading yaptırmam gerekiyormuş. Okulun daha önceden bir wirting center'ı vardı ancak anladığım kadarıyla kapatılmış durumda. Bu konuda daha önceden aynı sorunla karşılaşmış olanlar nasıl çözüm buldular acaba?


 
İlginç.

Niye proof reading yaptırmanız gerekiyormuş ? üniversite bunu zorunlu tutmamıştır sanıyorum. üniversitenin kendi birimi varsa ayrı tabi de. yoksa dışarıda ki bir birimi üniversite niye geçerli saysın.

Benim gördüğüm bi ünide asistan sadece şekilsel olarak kontrol ediyordu, klavuza uygun yazmış mı diye.

Hangi üniversite çok merak ettim ? hadi diyelim üni zorunlu tutuyor, enstitüye sormadınız mı ? önerileri nedir.
  • fezagezgini  (29.06.20 15:15:46) 
Üniversite zorunlu tutmuyor ama bir gözün görmesi gerekir dedi danışman hocam. daha önceden okulun böyle bir birimi vardı artık yok. o nedenle bir çözümleri de yok sanırım.


  • latte nevermore  (29.06.20 16:48:37) 
o zaman ücreti karşılığında yapan bulacaksınız. ya da www.grammarly.com tarzı yazılım kullanacaksınız. ücretsiz muadilleri vardır belki.


  • fezagezgini  (29.06.20 16:56:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.