[]

khruangbin dinler misiniz sever misiniz?

adı tuhaf olan psychedelic rock revival gruplarının son dönemdeki popüler temsilcisi olan bu arkadaşları, iyice hızlanmış olan hype trenine atlayıp ben de dinlemeye başladım. gelin görün ki bir özelliklerini göremedim, iyiymiş bunu dinlerim dediğim bir şarkıları bile çıkmadı. ben mi kaçırıyorum bir şeyler yoksa abartılıyorlar mı bilemedim.

siz dinliyor musunuz? yorumlarınızı merak ettim...


 
Ben 2 senedir dinlerim, severim. Kafa açıyor bana göre


  • nucleon  (29.06.20 00:13:15) 
ya bas + elektro, böyle arkada akacak müzik isteyenler seviyor. Sezen Aksu hayranıymış sanırım bunlar, bazı anadolu melodileri de kullanıyorlar ara ara. Türkiye'de o yüzden ekstra seviliyor.


  • nhk ni youkosu  (29.06.20 00:18:36) 
ben arada dinliyorum. Evan Finds The Third Room aşırı saçma klibinden dolayı mı bilmiyorum bu şarkıyı sevmiştim. bunların birde Leon Bridges'le yaptıkları şarkıları var. biraz tarzları değişiyor gibi ama fena değildir.


  • scudman1  (29.06.20 00:19:34) 
khruanhbin in müziği suyunun suyu gibi, madem bu tarz saykodelik dinleyecem 70 ler türk saykodelik gruplarını dinlerim


  • freebird5406_2  (29.06.20 00:43:32) 
2018 yılından bu yana toplamda 33 kere dinlemişim. Sadece Maria Tambien'i sevmişim. Teşekkürler Last fm.


  • kafadanbacakli  (29.06.20 08:32:52) 
çok severim.

www.youtube.com
  • love and trust  (29.06.20 08:42:35) 
ayrıca da bu;

www.youtube.com

bilmem, seviyorum
  • love and trust  (29.06.20 08:53:37) 
Bayılıyorum. 2019'da en çok dinlediğim gruplar arasında 5. sıradaydı. Açıkçası bu tarz genre-free grupların hepsini seviyorum ama Khruangbin'i özellikle vokal ve back vokal kullanımının liriklerle arasındaki uyumu, davulcunun sadece üç parça davulla inanılmaz groovy beatler çalabilmesi ve gitarda duymaya alışık olmadığımız kompozisyonlarla harmanlanmış Orta Doğu esintili çöl hissiyatlı melodilerinin kullanımı açısından orijinal buluyorum. Tüm bu özellikler olmasaydı bile grupta zaten muhteşem bir kimya var ve salt bu sebeple bile dinlenebilir. Tabii burada uzun süredir birlikte çalıştıkları kayıt mühendislerine de kredi vermek lazım; birbirlerini çok iyi anlıyorlar bence.

Açayım da dinleyeyim.

Edit: Tinariwen de çok orijinal grup mesela. Khruangbin sevmediysen çok seveceğini düşünmüyorum ama yine de bir bak bence.
  • vedatchilipeppers  (29.06.20 12:26:14 ~ 12:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.