[]

Şömineli tv ünitesi nereden alınır

Ev tadilata giriyor. Bomboş bi duvar var. Oraya tv asılacak. Tv ünitesinde tv nin altında yapay şömine olsun istiyoruz. Bulamadım ben. Baya aradım.




 
Tek örnek şu gibi

www.evmoda.com.tr
  • the real brad pitt  (29.06.20 00:04:15) 
Şömineli tv ünitesi mi bu hocam


  • the real brad pitt  (29.06.20 00:38:13) 
üstüne tv koyarsan tv ünitesi olur eha eha eha.

şaka bir yana, istediğiniz bana anlamsız geldi. tamam şömine dekor da olsa, ısı vermiyor da olsa televizyonun altında şömine bulunması görsel olarak gerçekçi ve hoş bir şey değil ki, yani dekor şömineyi evine koyan adam şömine havası yaşamak için koyuyor. gerçekçi olmayan bir dekorasyon bu. hangi gerçek şöminenin üstüne televizyon asılabilir ki bunun imitasyonunu dekorasyon diye seri üretsin?

ben de mesela lavabosu olan tv ünitesi istesem mümkün değil bulamam. zevk benim değil mi kardeşim, koymak istesem yasak mı? değil. ama adam bunu hazır üretmez.

siz de ancak yukarıdaki arkadaşın şöminesinden alıp kendiniz yaptırırsanız olur bence.
  • kibritsuyu  (29.06.20 10:53:58) 
www.evac.com.tr
Selamlar modelimiz mevcut isterseniz mimari calısmalarımızda mevcut

  • evacmobilya  (17.12.22 14:17:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.