[]

anneye telefon

iki seçeneğim var elimde.

xiaomi redmi note 9s 128 gb ya da xiaomi redmi note 8 pro 64 gb.

Whatsapp, instagram vs takılır. Kelimelik oynar, fotoğraf çeker vs. bu işler için f/p olan ürünü arıyorum.

Bu iki seçeneğe gelme sebebim, note 9s oldukça büyük ekran kullanmaktan zevk alır diye düşünüyorum, note 8 pro ise kamera yönünden başarılı gözüküyor.

note 9s en büyük artısı pil ömrü.

3250 bütçem var. Başka öneriniz varsa onu da dinleyebilirim.

iyi pazarlar!

 
note 8 pro 128gb der geçerim. note 9sin pil ömrüne baktım. yüzde 12 daha hızlı diyor ama aslında çok düşük bir oran bu, ekranı da daha büyük.

karşılaştırmayı burada bulabilirsin:

kiyas.la

bu arada ben de aşağıdaki linkten aldım bir de ertesi gün teslim ödedim 15 liraya ertesi gün elimdeydi tertemiz. hiçbir problem yaşamadım. bir de yeşilini al, harika renk.
  • biseysorucam  (28.06.20 10:07:52 ~ 10:16:23) 
Redmi Note 9 Pro 128 GB

HB'de baya agresif fiyatı var.

www.hepsiburada.com
  • efreet sultan  (28.06.20 10:09:59) 
@efreet sultan, kıyas.la üzerinden baktığımda 8 pro daha iyi gözüküyor.

kiyas.la
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (28.06.20 10:47:13) 
Note 8 64gb alın. Paranız cebinizde kalsın. Bir anne için bile çok fazla özelliklere sahip bir telefon.bataryası da güzel.
(cevap, bu model telefondan yazıldı)

  • Erva  (28.06.20 10:59:53) 
Ben dün M31 aldım anneme. pembe renk seçeceği var bir kere :) 8 pro ile karşılaştırdım çok önemli bir fark bence yok, RAM kapasitesi yüksek ama hızı düşük mesela. Fotoğraf konusunda da ikisinin de iyi olduğu yönler var.

kiyas.la
  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (28.06.20 11:09:38) 
Yav bu kıyasla daki bilgiler doğru değil ki. Note 9 pro da NFC yok diyor. Snapdragon 720g ise mediatekten kötüymüş diyor. Çok sağlıklı gelmedi bu bilgiler. Epeyden filan bakmak lazım


  • infernalcadre  (28.06.20 11:13:22) 
Note 8 pro bendeki de temel şeyler için kullanıyorum harika bence


  • chemnil  (28.06.20 11:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.