[]

Yaz sıcağından Türkiye’de nereye kaçılır? (Tatil değil)

Amaç tatil, deniz değil. Amaç küçük bebeğimin Temmuz- Ağustos sıcağında perişan olmaması, nemden uzaklaşmak, geceleri ter içinde 3-4 kez kalkıp uyumaya çalışarak sabahı etmeden güzelce uyuyabilmek. Gündüzleri de insan gibi geçirebilmek,

Bebeğim çok küçük, şimdiden sıcaklarda mayıştı da mayıştı, gündüz hiç uyuyamıyor. Bir şey yapmak istemiyor. İki kıpırdansa kan ter içinde kalıyor. Klimayı açsak çarpılır, onu alıp kaçayım istiyorum ama nereye gideyim bilmiyorum. Karadeniz yaylaları mı?

Türkiye’de yazın havası en güzel, en temiz, gündüz ve gece en rahat uykuların uyunacağı yerler neresi?

 
Dağ köyleri: toroslar, karadeniz, kaz dağları


  • sarcophagus  (28.06.20 09:21:12) 
karadeniz dağları ya da kırklareli ve ya artvin civarları (kısaca kuzey..
toroslar pek fena olmasa da oraya gidinceye kadar değil bebeğiniz siz bile kendinizden gçersiniz.

  • tururo  (28.06.20 10:36:42) 
Yazın birçok sehirde konakladım. Buna Karadeniz, Ege, Akdeniz vs kentleri dahil. Yazın gece uykusu en güzel kent bence Ankara. Ardından yozgat, Afyon, illeri diyebilirim.


  • primetime  (28.06.20 10:48:32) 
dedemler kastamonu'nun bir orman köyünde yaşıyorlar. rakım yüksek biraz. temmuz ağustos gibi akşamları soba yakıyorlar bazen. yatarken çift yorgan. hayatımda onlarca yerde kaldım, farklı kıtalarda yaşadım, hiçbirinde o kadar dinç uyanmadım. böyle bir şey olamaz.


  • bohr atom modeli  (28.06.20 11:00:15 ~ 11:01:26) 
Bolu olabilir mi cok karadenize gitmeden (Istanbul'dan gidildigini dusunerek)


  • ala09  (28.06.20 13:47:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.