Giriş
(2)

dbf dosyasını excele dönüştürmek?

mefati bir cirpida okunur
nette bulduğum bazı programları denedim, ancak hepsi trial version olduğundan verinin sınırlı bir bölümünü çevirmekte. (39000 veri olmasına rağmen ilk 50 veriyi dönüştürmek gibi)indirebileceğim ve böyle bir kısıtlaması olmayan program önerebilecek olan?
nette bulduğum bazı programları denedim, ancak hepsi trial version olduğundan verinin sınırlı bir bölümünü çevirmekte. (39000 veri olmasına rağmen ilk 50 veriyi dönüştürmek gibi)

indirebileceğim ve böyle bir kısıtlaması olmayan program önerebilecek olan?
0
mefati bir cirpida okunur
(05.05.10)
dbf uzantili dosyalarin excel tarafindan desteklendigi soylenmis. direkt excel ile acmayi denediniz mi?
0
dahicocuk
(05.05.10)
evet, ancak excel uzunca bir süre dona kalıyor ve düzeldiğinde de karma karışık düzensiz bir sayfa açıyor.
0
🌸mefati bir cirpida okunur
(05.05.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.