[]

big4 firmaları ve salgın

herkese merhaba,
acaba bu şirketlerin herhangi birinde çalışan ya da sektörle ilgili birileri var mı? bunlardan biri olan ernst&young ile yeni mezun olarak görüşüyorum şuan fakat süreç ile ilgili sorularım var. en son 21 mayısta partner mülakatına girerek (bursa/vergi) süreci tamamladım ve şuan teklif bekliyorum. fakat herhangi bir hareket yok. haziran başında ikya mail atmıştım, süreci haziran ayı içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söylemişlerdi fakat hala haber yok. ümidimi keseyim mi?

ikinci olarak deloitten arandım yakın zamanda ve orada sürecim başlayacak yine bursa ofisi için. deloitte için audit mi seçeyim vergi mi? ben ikisini de yaparım farketmez yeter ki işe alınayım :D en yüksek şansım hangi departmanda sizce?

salgından dolayı şirketlerin düzeni ve takvim kaydı malesef. olağanüstü zamanlardan geçiyoruz o yüzden her türlü fikre açığım. şimdiden herkese çok teşekkürler.

 
turkiye icin e&y daha dogru tercih olur.

-ümidimi keseyim mi?
+pandemiden dolayi ertelemis olabilirler ise baslatmalari, onumuzdeki gunlerde tekrar bir mail atabilirsin.

vergi & denetim kismi hakkinda bir bilgim yok :(
  • fakyoras  (27.06.20 21:52:21) 
kpmg audit için bir arkadaşıma teklif vermiş, deloitte ve pwcde süreç biraz yavaş ilerliyor diye duydum,eyda partner mülakatı sonrasında dönüş yapmamıştı 1 hafta önce ama bunlar o kişiye has durumlar da olabilir.

ingilizcen iyi ise audit e gir,vergi de kötü değil ama audit'in kariyer imkanları çok daha fazla.Yine de ikisi de kendi içinde önemli ve - bence -zevkli işler

Bir de istanbul harici ofislere istanbula kıyasla daha az kişi alınır aklında bulunsun.
  • imumax  (28.06.20 00:15:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.