[]

MacBook açılmama sorunu

Arkadaşlar merhaba.yaklaşık yatım saat önce macbooku klavye ekran dahil ıslak mendille temizleyip sonradan da sildim. Biliyorum yanlış yapmışım, ıslak mendil olmamalıymış.bilgisayar kapalıydı.5 dk sonra açtım , kullanmaya başladım ve birkaç harfte sıkıntı olduğunu görünce kapattım , derken 20 dk bekledikten sonra açmaya çalışınca açılmadı.yani dünya sıvı dökülmedi , ana kart yanacak kadar sorun olmuş olabilir mi ? Saçma bir hata yaptığımın farkındayım, ama sırf bu küçücük şeyden yanmış olabilir mi ?

Önerilernize açığım, lütfen yardım edin.alet şu an ters şekilde duruyor, şarj kablosu takılı değil.


 
Belki de sadece klavyede sorun vardır ve güç tuşu çalışmıyordur. Hemen panik olmayın kurumasını bekleyin tekrar deneyin. Umarım sorun sadece klavyededir.


  • hazarcan  (27.06.20 14:41:08) 
Ne kadar beklemeliyim bir fikriniz var mı


  • cranium  (27.06.20 14:44:16) 
Bu nası bi ıslak mendil ki? Öyle bi anlatmışsın ki sanki üstüne su boca etmişsin gibi :D O ıslak mendilden değildir. Ben kaç defa sildim o şekilde..

Benim de aklıma ya anakartı cörtletcek bişi yaptın ya da aç/kapa tuşu çalışmıyor geldi.
  • superfluid  (27.06.20 17:49:19) 
Yani silmenin tam üstüne hata vermesi ve açılamama tamamen tesadüf gibi gelmiyor.bilmiyorum bekleyip göreceğim birkaç gün sanırım


  • cranium  (27.06.20 18:13:18) 
macbookda bazı tuş kombinasyonları var açılış öncesi yapılan. acaba silerken onu mu yaptın? :)


  • false pretension  (27.06.20 18:25:51) 
Yani bildiğim kadarıyla aletin şarjı varken açılmayacak şekilde kitleyen bir kombinasyon yok ama ? İçime kurt düşürme :d


  • cranium  (27.06.20 19:36:03) 
Hocam yorum için teşekkür ederim ama 7 senelik bilgisayarım ve cayır cayır çalışıyordu, başka marka olsa bu kadar sürede yavaşlar ve sorun çıkarırdı diye düşünüyorum, sağlam ürün yapıyorlar.Dediğin gibi bir yerde bozulacak şekilde de ayarlanabilir tabi ama her marka öyle değil midir ?


  • cranium  (27.06.20 21:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.