[]

İkinci el laptop alınır mı şu modele bi bakıverin.

Oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum aşağda fotoğrafta özellikleri yazıyor.Oyun bilgisayarı düşünüyorum güncel tğm oyunları iyi derecede oynatır mı?




 
Oynatmasına oynatır da oynatır da öyle ahım şahım bir performans beklemeyin. Çünkü o ekran kartı çok eskidi. Medium veya low ayarlarda ancak oynarsınız. Bir de ayıptır sorması kaç para vereceksiniz?


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (26.06.20 22:10:43) 
5 senelik ekran kartı, sanmıyorum. eksisozluk.com şuraya bakabilirsiniz.


  • black holes in the sky  (26.06.20 22:12:00) 
ekran çözünürlüğü düşük, bu sebeple oynatabilir. Mediumda veya bazen lowda oynaman gerekebilir yeni oyunları.

1080p ekranlı gtx850m ekran kartlı Asus'ta Gta5 falan oynamıştım. 25 kare alıyordum ortalama (çeşitli ayarlarla) Bunun ekran kartı bi tık üst, ekran çözünürlüğü düşük o yüzden daha iyi. (ama normal kullanımda o çözünürlük düşük be bence :/ )
  • nhk ni youkosu  (26.06.20 22:14:57) 
ilanla alakam yok, daha önce ikinci el duyurularına da yapıştırmıştım. satılmıyor bir süredir. ekran kartı bir üst seviye, ssd var, ekran çözünürlüğü daha iyi.

www.sahibinden.com
  • fezagezgini  (26.06.20 23:16:50) 
www.hepsiburada.com
Bu ürünle karşılaştırırsak hangisi daha iyi

  • kiriko  (26.06.20 23:21:52) 
950m e o para çok fazla aşırı hemde.4000 tl ye sıfır iyi bişey bulamazsın boşa para gider.2 el yokla en az 970m li bişey için


  • othervoices  (26.06.20 23:44:15 ~ 23:45:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.