[]

resime yetenekli kardeşe hobi hediyesi

25 yaşında şu anda işsiz. evde çok vakit geçiriyor.

çizimi başarılı. bugün de nereden bulduysa suluboya ile çok güzel bi resim yapmış. ilgilense güzel eserler çıkarabilir gibi geldi bana.

resimde bir sürü çeşit vardı. guaj, yağlı boya vs vs şeklinde. şöyle bir tuval alsam evde resim yapsa diye düşünüyorum. ne alayım?

 
Neredesiniz?
Kadıköy de iseniz güven sanat yoksa bulunduğunuz yerdeki sanat malzemeleri satan yere gidin derdinizi anlatın çok güzel yardımcı olurlar.
Sunu gördüm ki, basit çizim yapan birisi için bile. Doğru kağıt, doğru boya inanilmaz fark ediyor.
  • kisa  (26.06.20 20:34:43) 
Ne seviyor? Sürpriz yapmayacaksanız dümdüz sorun, sürpriz yapacaksanız ağzını arayın.

Çok güzel karakalem ve füzen setleri var, yanında uygun eskiz defteriyle alabilirsiniz.
Ortanın üstü kalitede suluboya seti, 5-6 boy fırça, 10-15 suluboya kâğıdı ya da büyükçe bir suluboya defteri alabilirsiniz.
Tuval alacaksanız yağlı boyanın yanında terebentin, belki tiner, primer gibi detaylar var; kullanacağı tekniğe göre bin türlü fırça var.
Guaj hakkında pek fikrim yok ama onun da ek malzemeleri vardır mutlaka.

Güven Sanat ya da benzeri bir yere gidip derdinizi anlatmaya +1 ama önce derdinizin hangisi olduğuna karar verin ki ona göre yönlendirsinler.
  • kobuzchu kiz  (26.06.20 21:57:57) 
ankaradayım. böyle malzemeler satan bi yer biliyorum. oraya gidip konuşayım olmazsa.

sürpriz yapmak istiyorum.

yeni başlayanlar için zor ve yıldırıcı olanlar vardır belki. veya yeni başlayanları daha teşvik eden çeşitler vardır diye fikir almak istemiştim. malzemeleri satan yerle konuşmak güzel fikir ama düşüncelerinize açığım hala.
  • antikadimag  (26.06.20 22:27:57) 
bilgisayarı vardır diye varsayıyorum. giriş seviyesi grafik tablet hediye edebilirsiniz.


  • birsürüsorumvarr  (26.06.20 22:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.