[]

Garaj kapı kumandasını nasıl kopyalarım?

İnternetten kapı kumandası söyledim, tabii öncesinde bariyerin markasına baktım. Neyse youtube üzerinden kopyalama videosunu izledim bir şey anlamadım. Şifreleme ne demek? Dört tuşlu ikisi açma kapama ama alttakilerle ne yapıcam? Apartmandan birinden kopyalayacak kumanda bulursam ilk ne yapmam lazım? Milleti ayaküstü bekletmeden hemen halletmek istiyorum. Ne illet bir durum ufacık bir kumanda yüzünden millete dilencilik yapmak, şunu kopyalayıp kocaman bir oh çekmek istiyorum.

Aldığım kumanda ve kopyalama videosu şu:
www.youtube.com

 
araba anahtarı kopyalayan dükkanlar bunu da yapar.


  • sttc  (26.06.20 19:20:38) 
İzmir'deysen bir kumanda bulup Mavişehir Koçtaş'daki anahtarcıya git.Hallediyor.


  • Mirket  (26.06.20 19:45:08) 
@Mirket

Maalesef Ankaradayım.
  • faraton  (26.06.20 20:05:46) 
Aslında bu işlem kopyalama değil, aldığınız yeni kumandanın frekansını alıcıya tanıtma.

Doğru markaya uygun doğru kumandayı aldıysanız çocuk oyuncağı kadar basit bir işlemdir, verdiğiniz videoyu izlemedim ama benim alıcı modelimde mesela kalem ucu gibi sivri bişey ile gizli tuşa basıp, yukarı tuşuna basıp, kumandadan 1 numaraya basınca gibi 3-4 adımla kolayca oluyor.

Videoyu izledim, iki farklı işlemi peşpeşe anlatıyor. Sanırım ordan kafanız karışıyor. Yanlış anlamadıysam size 2. işlem lazım.
  • John Bloor  (30.06.20 12:06:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.