[]

Hangi LG TV?

selam dostlar, bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi? temel fark 55 inch'te nano-cell görüntü teknolojisi var, 65 inch'te yok ama onda da ekstradan sihirli kumanda ve büyüklük avantajı var.


LG 55'' SM8000 Serisi NanoCell 4K HDR Smart LED TV / AI ThinQ. 5500 TL


LG 65'' UM7450 Serisi IPS 4K HDR Smart UHD LED TV / AI ThinQ 6500 TL

 
nano86 ve nano90 modelleri geliyor.. isterseniz az daha bekleyin.. sm8000 zaten serinin başlangıç modeli.. normalde akıllı kumanda içinden çıkmaz.. şuan vatan gibi satış noktalarında akıllı kumanda hediyesi ile geliyor.. fiyatları bakımından büyük ekran cazip.. tavsiyem 6500 tl gibi bir bütçeniz varsa biraz daha beklemeniz.. temmuz ayı gibi yeni ürünler piyasada olur, ağustos - eylül ayına kadar alınabilir hale gelir..

son olarak led tarafında da um'den un serisine geçiyoruz.. henüz 55'leri tr'de yok.. en düşük boyut 70".. dediğim gibi aceleniz yoksa beklemekte yarar var..
  • synche  (26.06.20 12:28:51) 
LG 70UM7450 aldim 2 ay once teknosadan oldukca memnunum


  • tahtakafa  (26.06.20 14:58:18) 
mavi ekran sorununu çok sık duymaya başladım,LG tercih etmeden önce bir araştırmanı tavsiye ederim.


  • evrenbesta  (26.06.20 17:23:39) 
mavi ekran sorunu neymiş ilk kez duydum? 70um7450 paneli ips değil ( 65" tavsiyem, 70" değil ).. lg maliyetler yüzünden 65'inde farklı 70'inde farklı panel kullanmakta..


  • synche  (26.06.20 22:30:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.