[]

İstanbul’da lavabo bataryası, duş seti almalık yer

Merhaba arkadaşlar,

Yine sizin zengin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum. Öncelikle ilk sorum şu, fayansları yeniliyoruz banyoda duş sistemini içten gömülü yani ankastre dedikleri sistemden mi alsak? Ama ilerde bi sorun yaşarsak fayansı kırmak felan gerekir mi? Onların musluktan kutuları varmış tabi ordan hallediliyormuş ama sizin öneriniz nedir?
2. Sorum ise şu, iki banyoya hem duş seti hem lavabo bataryası hem de mutfaga alacağız, o yüzden tüm çeşitleri markaları görebileceğimiz neresi vardır? Karaköy perşembe pazarı denildi ama orda bulunabilir mi? Başka önerileriniz nedir? Çünkü fiyatlar aynı ürünlerde çok değişiyor hem de az da olsa kaliteli bişi olsun istiyoruz, önericeğiniz veya önermeyeceğiniz markalara da açığım. yardımlarınız için teşekkürler.

 
KAS Vana bataryaları hem çok pahalı değil, hem de gerçekten kaliteli ürünler. Yapı marketlere bakabilirsiniz, perşembe pazarında ucuz ürün bulursunuz ama kalitesiz olur.

Kaliteli ürünler ise perşembe pazarında ucuz olmaz, ben olsam internetten alırım hiç düşünmem.
  • John Bloor  (26.06.20 14:51:37) 
internetten al +1

marka olarak eca, grohe bakabilirsin. ben mutfak bataryası eca aldım geçenlerde n11'den. piyasada 450 lira civarıydı 330 liraya almıştım hatta puanda kazandım 290a falan gelmişti.
  • xrated  (26.06.20 15:19:27) 
Koçtaş yakınsa bakabilirsiniz. Banyo için. Termostatik batarya alın gpd2 diye geçen model tam bir fiyat performans ürünü... sıcak soğuk bağlantılarını yapıyorsunuz malumunuz ayarladığınız sıcaklıkta suyu veriyor. Gayet de şık... Sakın ola ki markaya para vermeyin banyo bataryasında bu marka ve model çok iyi.


  • creedwar  (26.06.20 16:10:13) 
Çok teşekkürler arkadaşlar, sizce duş başlığı felan eca olmasa ne olur? Sadece duş musluğunu markalı bişi alırız çünkü duş takımı tümüyle öyle olunca da aşırı bir maliyet


  • esinikaybetmiscorap.  (26.06.20 16:53:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.