[]

ozbek, turkmen, taylandli vs.. bakicilarin olayi ne

ben hep bunun sebebini sigortadan kacmak. ucuz is gucu ile aciklardim. ama en son alisanin olayinda gordum. onun da bakicisi sanirim asya, orta asya kokenli. demek ki baska sebebi var. nedir acaba?




 
Çünkü iyi iş yapıyorlar, işten kaçmıyorlar türkler gibi. Bir de çocuk için yabancı dil oluyor.


  • sta  (26.06.20 10:05:45) 
Rahatça yatılı kalabiliyorlar, teyzem öldü diyip izin istemiyor, kuzenin düğünü var diyip haftasonu kaçmıyor, evde yanlızken eşi dostu akrabası gelip eve çöreklenmiyor.


  • John Bloor  (26.06.20 10:13:56) 
Yaşlı bir aileye sahibim.

Dedemin ablasının bakıcısı türktü. Yani ona gelenler hep türk oluyordu. Bir sürü iğrenç iğrenç şeyler yaşadık. Anlatmak dahi istemiyorum. En basitinden bir haftasonu baskın yaptığımızda bakıcı eve madde bağımlısı bir erkek atmıştı eve. Adam evin bir odasına yerleşmiş yaşıyordu beleşten.
Yabancılarda da kötü insana denk geliyorsun elbet fakat genel olarak iş ahlakı konusunda bizden daha iyiler.

Anneannemin bakıcısı gürcü. 2000 dolar alıyor ayda. Fakat anneanneme annem baksa o kadın kadar önemsemezdi. İnanılmaz iyi kalpli ve yaşlılarla geçinmesini bilen bir insan.
  • denizgonen  (26.06.20 10:22:58) 
valla olayını bilmiyorum da, otizmli kardeşim için şimdiye dek 4 tane türk, 2 tane türkmen bakıcım oldu.

en fazla türkmenlerden memnun kaldım. eve gözleri gibi bakıyorlar ve çocuğun ilaçları vs konusunda dikkatli ve disiplinliler.
  • trixi  (26.06.20 10:28:33 ~ 10:28:52) 
Turkiye'deki ablalarin teyzelerin saat 4 oldu mu dusunmek zorunda oldugu bir ailesi, colugu cocugu var. ISter istemez otobus kacacak, trafik artacak stresi oluyordur.

Ote yandan yapayalniz bir insan. Tum cabasi para biriktirip ulkesine gondermek. Orada ev yapiyor, yatirim yapiyor, ailesine hatta sulalesine bakiyor. Alternatifi yok.

Sigorta olayina devletin bir cozum bulmasi lazim belki cuzi bir miktar olsa da bu insanlarin hala tercih edilmesini engellemeyecek fakat bir guvence de verecek turden. Tabii bunu siyasi hesaplamalar yuzunden yapamazlar.
  • SevdaliBulut  (26.06.20 10:54:54) 
Soruya cevap vermeyeceğim ancak bakıcı ücretleri neymiş öyle yahu. Aylık 2000 - 3000 dolarlar havada uçuşuyor. Vay be.


  • tmm  (26.06.20 12:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.