[]

Steam'de ödeme (boacompra denen şey)

İlk defa Steam'den oyun satın alacağım ama bu boacompra olayını tam anlayamadım. Bu aracı olmadan ödeme kısmında direkt kredi kartı bilgilerimi girerek alışveriş yapamıyor muyum? Boacompra kullanmak zorunda mıyım? Kullanmazsam bir sorun olur mu? Aydınlatan olursa çok sevinirim.




 
Boacompra Steam'in ödemeler kısmında destek aldığı bir iş ortağı. Birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Siz buralara takılmadan hangi kartı kullanacaksanız onu seçin ve sonra kart bilgilerinizi gireceğiniz bir tarayıcı ekranı açılacak. Oradan ödemenizi yapacaksınız.

Boacompra, Steam'e faaliyet gösterdiği ülkelerdeki kur birimlerinin çevrilmesinde ve bankalar, kredi kartları gibi konularda destek veriyor. Yani siz Steam'de hangi kartla alışveriş yaparsanız yapın illa ki Boacompra'dan geçecek. Boacompra burada bir ödeme alternatifi değil bir hizmet sağlayıcı.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (26.06.20 03:07:05) 
(National) yazmayan MasterCard/Visa'yı seçtiğimde BoaCompra ile muhatap olmadan direk ödeyebiliyorum ben


  • panzerkampfwagen iv  (26.06.20 04:25:39) 
yanlış hatırlamıyorsam ya da değişmedi ise, boacompara banka kartları ile ödeme yapmak istediğiniz zaman gerekiyor. kredi kartı ile şrrraaak diye ödemeyi yapabiliyorsunuz.


  • fezagezgini  (26.06.20 04:53:45) 
Visa ve Master Card için yanında boacompra yazmayan seçenekler de var. Bi Visa seçeneği var, bir de Visa (Boacompra) seçeneği var yani. Bundan kafam karıştı :/


  • wanderernotlost  (26.06.20 08:36:50) 
Boasız kısmı seç hocam. Ben 3 4 sene önce normal seçtim kartı. Şimdi kayıtlı. Bir şey alacağım zaman tek tıkla alıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.

Benim dediğim o zaman şeye çıkıyor, banka kartı varsa boa zorunlu olabilir
  • fezagezgini  (26.06.20 13:36:46) 
diğerini de seçsen sorun olmuyor. Ben bu boa olayını bilmezken normal visa-mastercard seçiyordum, sadece benim kart Teb, sanal asistan arayıp onay istiyor "yurtdışı alışverişi bak, emin misin" diye. Boacompra seçince o olmuyor sanırım.


  • nhk ni youkosu  (26.06.20 13:44:16 ~ 13:44:43) 
boa falan seçme normal visa/mastercard'ını seçerek al. eğer güvenliğinden çekincen varsa sanal kart kullan olmadı alışveriş yaptıktan sonra kartı steam hesabından kaldır.


  • false pretension  (26.06.20 13:53:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.