[]

anne bilgisayarı

selamlar.
annemin iş için kullandığı bilgisayarı var ama daha yanında taşıyabileceği, haber, sosyal medya takip edebileceği, uzakta yaşayan arkadaşlarıyla akrabalarıyla benimle falan görüşeceği, arada dizi film açabileceği bir bilgisayar arıyorum. 1 saattir bakıyorum ama ortalık ne olmuş, en en saçma chrome bile çalıştırmayacak bilgisayarlar 2.000 tlden başlıyor.

ikinci el gibi bir şey de düşünmüyorum, hata arıza falan olursa uğraşamaz onlarla.

1500 civarı eli yüzü düzgün, gerekirse 11 inçlik falan bile bir laptop bulmak imkansız mıdır?

ya da erkan çözünürlüğü, bağlantı hızı ve kendi hızı yüksek, ön kamerası iyi, hafızası yeterli bir tablet sizce bilgisayarın yerini tutar mı? ve 1500 civarı bulunur mu?

 
sadece dediğiniz işleri yapacaksa tablet daha mantıklı olabilir.


  • fezagezgini  (25.06.20 18:20:09) 
fezagezgini'nin dediğini demeye geldim. bu kullanımlar için en uygun alet tablet.


  • avianthem  (25.06.20 18:25:08) 
bulabilirsen lenovo thinkpad x240 bulursun o fiyatlara, alabileceğin en verimli alet bu olabilir. n11'de bir ilan gördüm az önce.


  • nahtoderfahrung  (25.06.20 18:25:49) 
ya tablette de telefondan yapılamayan ne var bilmiyorum hiç kullanmadım ama telefon 5 inç iken tablet 10 inç sadece.

teşekkürler yorumlar için. bakıyorum bakalım. en en kötü şunun bir tık daha iyisini 2000 bandında bir şey alacağım.

www.hepsiburada.com
  • patronaj  (25.06.20 18:33:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.