[]

Tek başına akvaryum gezmeye gidilir mi?

arkadaşım olmadığı için sinemaya kafeye tek gitmeye baya alıştım, kazara yanımda arkadaşım falan olursa pek tat alamıyorum ama yalnız biri olduğum için konsere falan gidemiyorum. Florya akvaryuma gitmeyi çok istiyorum, yakın olduğum arkadaşım yok, erkek erkeğe gitmek biraz abes durur ve erkek erkeğe gitmek bence tek gitmekten daha iyi olmaz, o yüzden erkek tanıdıklarımı es geçtim, zaten sorsam da gelmezlerdi. Arada konuştuğum 2 kıza sordum onlar da geçiştiriyorlar.

tek başına gitmek zevk vermez gibi hayal ediyorum, sizce ne yapayım?
bazen tek gidilmeyecek yerlere tek gidince gitmesem evde oturup bira dizi yapsam daha iyiydi diye düşündüğüm oldu.
anne baba kardeş ile gezmeyi sevmiyorum kafam uyuşmuyor o opsiyon da yok.

 
Akvaryuma niye tek başına gidilmesin ki? Dışarıda yapılan aktivitelerin çoğu pekala bireysel de yapılabilir bence. Tek gidiyorum diye keyif almayacaksanız gitmenin manası yok ama. İyi eğlenceler.


  • black holes in the sky  (25.06.20 15:46:01) 
ya mesela konsere tek gitmek zevk de vermez ve saçma durmaz mı?
sinemaya tek gitmek gibi değil ki
akvaryum gezmek de bi bakıma konser değil mi
  • eyeinthesky  (25.06.20 15:48:24) 
Biz ailecek gittik ankarada pişman oldum keşke tek gitseydim. Sabahtan akşama kadar gezerdim ben. Birileri olunca istediğine vakit ayıramıyorsun. Her aktiviteyi tek başıma yapabiliyorum konsere de gittim her şeyi yaptım. Bırakın milleti keyfinize bakın artık hayatı yaşayamıyorsunuz farkındasınız umarım.


  • bahoho  (25.06.20 15:54:27) 
biz ailecek gittik ama tek gezende çoktu


  • sizofren06  (25.06.20 16:12:40) 
Akvaryum?erkek erkeğe gitmek neden abes?


  • chemnil  (25.06.20 16:35:01) 
kafeye tek gitmeyi sorun etmiyorsun da akvaryum nasil sorun oluyor? Akvaryum bir aktivite geziyorsun iste baskasina gerek yok. Kafede millet yan masada muhabbet edip kahkaha atiyor, sen etrafa melul melul bakmak yerine telefona gomulmek zorundasin kendimi o tarz bir kafede hissettim de ruhum sikildi simdi, ben de o tarz bir tipim iste. Restoranda tek yersin bak o baska. Illa tavsiye istiyorsan kafeye tek basina gitme, akvaryuma, sinemaya, muzeye, sergiye tek git.
Edit: ulan bizim ki de tavsiye ha, adama kafeyi yasakladik, bundan sonra gidemiyormus falan. Neyse kardes benim dusuncem bu: yalniz basina kafe, akvaryumdan daha beter, iskence bence

  • neverletyougodown  (25.06.20 17:06:59 ~ 17:16:48) 
@never, aslında doğru yav
Ama sigara içtiğim zamanlar iyi gidiyordu
Zaten sinemaya gideceksem vakit geçirmek için oturuyorum genelde
  • eyeinthesky  (25.06.20 17:16:45) 
Erkek erkeğe niye gidilmesin ?

Konserle de hiç ilgisi yok

Gayet tek de gidilir.
  • fezagezgini  (25.06.20 17:26:48) 
Ben sosyal aktivitelerin nerdeyse hiçbirini tek başıma yapmayı sevmiyorum. Bu yüzden yalnızsam sosyal aktivite yapmıyorum.


  • pass  (26.06.20 03:13:15) 
Abi erkek erkeğe akvaryuma mı gidilir Allah aşkına? Oldu olacak sinemaya gidip, el ele film izleyin :)


  • rahibeler terasa  (26.06.20 13:52:49) 
siz akvaryumu kızla gezmek için bir aktivite olarak mı düşünüyorsunuz ? ben balık, su altı yaşamı görmek olarak düşünüyorum.


  • fezagezgini  (26.06.20 14:02:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.