[]

Klima bakımı / temizliği nasıl yaptırılır

Yardımsever Romalılar,

Temmuz sıcakları gelmeden önce klimaya bi bakım / temizlik yaptırayım diyorum. Aslında demiyordum ama açınca gelen kokudan sonra demeye başladım.

Klima kiracı olduğum evde takılıydı zaten. Hiç bilmiyorum temizlik işlemi nasıl yaptırılır. Söküp götürüyolar mı? evde mi temizliyolar? nasıl bi süreç bu bilen var mı?


Lokasyon İstanbul / Kartal. Klima Mitsubishi.

Ücretler ne seviyededir, direkt yetkili servisi mi aramalıyım yoksa armut'tan servis mi bulucaz? Nasıl oluyor bu işler?

 
iç ünitedeki parçaları çıkarıp özel solüsyonla yıkıyorlar. iç ünitenin ızgaralarını da özel bir ilaç sıkıp suyunu akıtıyorlar.

servisi arayın eve gelip yapıyorlar. çok uzun sürmez.
servis biraz tuzlu olur. işi klima olanlar da ucuza temizlik yapıyor ama ne kadar güvenilir orası mechul.
  • false pretension  (25.06.20 15:39:59) 
klima temizleme spreyleri var, alıp kendiniz de yapabilirsiniz fakat ben yandım siz yanmayın diye başıma geleni yazayım; fakir marka sprey aldım, bir güzel iç ve dış üniteye sıktımı, kirler gerçekten aktı gitti gitmesine fakat kullanım kılavuzuna dikkat etmemişim, spreyle temizledikten sonra su ile durulayın diyormuş, ben bu kısmı atladım. haliyle kimyasal klima üstünde kaldı. zamanla klimanın plastik parçaları gofret gibi dağılmaya başladı.

1 yıl oldu, klima hala çalışıyor ama plastik kasasında eksik parçalar var :) bir de gaz kaçırmaya başlamış, sprey yüzünden mi oldu, tesadüf mü bilmiyorum, servis gelip bakacak bakalım.
  • orient blue  (25.06.20 16:09:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.