[]

Kafam çok karışık

Bir dişinin benden hoşlanma ihtimali olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

İş sürekli arkadaşlığa gidiyor. Anladığım kadarıyla bir noktada gidişata müdahale dip işin seyrini değiştirmeliyim ama hangi nokta ?

Geliyor samimi samimi davranıyor. Bende sazan gibi düşüyorum. Güzel şeyler söylüyorum hediyeler filan alıyorum. Bi bakıyorum 'ama ben seni arkadaş olarak görüyorum bestami' diyor.

Yav madem arkadaş gibi davransana hayvan evladı. Beni niye tereddütte bırakıyorsun?

50 kız yan yana duruyor, hepsiyle belli bi samimiyetim var ama onlar hakkında hiç 'acaba benden hoşlanıyor mudur?' diye düşünmüyorum. Lakin senin gelişin sarılışın konuşurken yavru kedi gibi bakman çok farklı.

Be mübarek insan madem beni arkadaş gibi görüyorsun neden yavru kedi gibi bakıyorsun.

Ayrıca aptalsın kusura bakma.'he' desen bütün dünya senin olacak. Hayatında olmadığın kadar mutlu olacaksın. Daha iyisi varken ben biliyorum saçma sapan varoşlara gideceksin. Üzüleceksin. Arayıp yavru kedi gibi ağlayarak aldatıldım diyeceksin.

Beni tercih etsen 1-2 seneye minik yavru kedilerimizi olabilir halbuki

Nasıl anlayacağız arkadaş mıyız ? Dost muyuz ? Bilader miyiz ? Bacanak mıyız?

Yoksa ben mi gelin ve güvey olmakta ustalaştım ? halbuki gelin olması gereken sensin yavru kedi. Duysan keşke beni, bak zaman geçiyor.

Hadi kalk karavanımıza binip bi ege turu yapalım ateş yakmacalı...

 
Öncelikle kadınlara olan yaklaşımını "dişi"den öte bi yere taşımalısın. Kimse herkese sevgili potansiyeliyle yaklaşan birinden hoşlanmaz. Bence karşındakiler, aradığının kendileri değil, senin kendin için aradığın bi sevgili olduğunu hissettikleri için özel de hissedemiyorlar ve o bağ kurulmuyor. Motivasyonunu değiştirmen gerek. Sevgili olmaktan önce bağ kurmayı öncelikle. bu daha iki taraflı bir süreç. diğer türlü kendini , "evet desem hemen kabul edecek" gibi bi pozisyona sokman da hoş değil.


  • geridonusum  (25.06.20 12:40:21) 
platonik sevmek aşkların en güzeli bence. ne güzel kafanda yavrulara kadar gelmişsin.

gerçeklerle yüzleşmen lazım. bunlar benim fikirlerim sadece umarım yanılıyorumdur:
stepnesin kardeşim. unut onu başkasına ver o emeği. belki de yanlış anlıyorsun durumu gerçekten arkadaş olmak istiyor. herkese sevgili lazım değil bazen arkadaş da lazım.

büyük aşkların bazıları arkadaşlıkla başlıyor. mesela benim iki arkadaşım vardı. önce sevgili oldular yapamadılar. arkadaş olalım dediler. yaklaşık 5-6 yıllık arkadaşlık ve onlarca partner değişimi sonrası evlendiler. tanırsın belki kızın adı reçel. (swh)
  • ozdek  (25.06.20 14:08:15) 
bence algıda seçicilik durumu bu. Başkaları için acaba hoşlanıyor mu diye düşünmemen normal çünkü sen o kişiden hoşlanıyorsun. Doğal olarak da onun en ufak davranışını farklı algılıyorsun. Somut bir örnek de verememişsin. Açıkça konuş, cevabını al bence. Bu haliyle yanılıyor gibisin.


  • aquarium  (25.06.20 14:26:44) 
(bkz: nice guy syndrome)
"Ayrıca aptalsın kusura bakma.'he' desen bütün dünya senin olacak." Şu kısım o kadar tehlikeli ki. Hayır, sizin hediyeler filan almanız, "ben seni çok mutlu edeceğim" diye düşünmeniz herhangi bir kadının ilginize karşılık vermesini gerektirmiyor. İyi olmak, nezaket gibi şeyler zaten düzgün bir insan olmanın minimum gereksinimleri ve bunları karşılıyorsunuz diye ödül beklemeyin.

geridonusum +1 çok güzel özetlemiş.
  • kobuzchu kiz  (25.06.20 15:11:17) 
Reçeteni yazıyorum;
1-Herkes seninle sevgili olmak zorunda değil herkese sevgili gözüyle bakmak yerine arkadaş gözüyle bak.
2-Kimseye hediye almak,jest yapmak zorunda değilsin.6 ay,1 yıl beraber olduğun kadına yapabilirsin ancak.
3-iyi erkek olma dostum,Kimse senden iyilik güzellik beklemiyor.
4-Tahmin edilemez ol.Onlar seni arkadaş statüsüne koymadan önce sen onları arkadaş statüsüne yerleştir.
Şimdilik bu kadar yeterli detaylar için sorabilirsin
  • shredd  (25.06.20 16:00:11) 
Fazla düşünme anı yaşa. Rahat ol.


  • komando kani var bende  (25.06.20 16:10:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.