[]

siz olsaydiniz bu borcu oder miydiniz?

ttnet bayisi basvurumu degerlendirmeye almadigi icin 220 liralik kullanmadigim internet borcu cikti, durumu guzelce hakem heyetine anlatim. dedim isterseniz internet kullanim bilgilerine bakin sifir cikacak. bugun mektup gelmis yeterli belge olmadigi icin basvuru iptal edildi.

220 liralik bir borc soz konusu. bugun yarin avukatlik olucaz. sizce ugrasmaya deger mi? yoksa allah belanizi versin diyip odeyip kapatayim mi?


 
o parayı er yada geç faiziyle ve avukatlık masraflarıyla tahsil ederler.


  • reanarchy  (25.06.20 10:30:48) 
ttnet çağrı merkezi ödeyin diyor mu
süperonline beni eski evden, yeni eve taşıyamadı diye.
tahahütüm olan aboneliğimi, ceza bedeli almadan, kendi iptal etti.

ttnet çağrı merkezi "olmayan aboneliğin parası" diye söyleyince hala ısrar ediyorsa
mecbur ödeyeceksin, avukat dava o bu uğraşmaya değmez.
  • Corc  (25.06.20 10:32:04) 
tesekkurler. bikac kisi daha fikir belirtirse sevinirim. ona gore cogunlugun dedigi gibi yapicam. en azindan icim rahat olacak.


  • buenosdias  (25.06.20 10:36:12) 
Şikayetvar gibi platformlarda git derdini detayli sekilde anlat. Genelde firmalar yardimci oluyorlar.


  • VIPCH  (25.06.20 10:38:21) 
Sanırım probleminiz iletişim kopukluğundan olmuş.

Anladığım kadarıyla siz iptal etmek için bayiye gittiniz, bayi de bir hata ya da umursamamazlık yaptı ve aboneliğiniz iptal edilmedi.

Siz de aboneliğin iptal edilip edilmediği teyit etmediniz, ve interneti kullanmadınız. Kendinizce haklısınız ama maalesef o borç sizin borcunuz, işlemlerinizi takip etmek ve iptal edildiğini teyit etmeniz gerekirdi.

Örnek verelim;

Bir emlakcı aracılığıyla bir ev kiraladınız, 1 yıl dolmadan hemen önce emlakcıya gidip evi boşalttığınızı, bunu evsahibine bildirmesini söylediniz. Evi de boşaltıp taşındınız, fakat emlakcı salaklık etti ve evsahibine bunu bildirmedi.

Ev sahibi de iki ay geçince sizi arayıp neden 2 aylık kirayı yatırmadığınızı sordu, siz de "ama ben evi boşalttım, iki aydır evde oturmuyorum" dediniz.

Hangi mahkemeye giderseniz gidin, bu borç sizin borcunuzdur. Eğer anladığım gibiyse, yani aboneliğiniz iptal edilmemiş ve devam etmiş. Kullanıp kullanmamış olmanız bir şeyi değiştirmez.
  • John Bloor  (25.06.20 10:52:32) 
john boor tesekkurler. ama cok sacma degil mi? bayii kendi bayisi emlakci gibi tamamen 3. sahis degil. neden kendi anlastiklari bayiinin hatasinin cezasini ben cekiyorum? yani bu bir dolandiricilik yontemi de olabilirdi. bayilerimiz basvurulari degerlendirmeye almasin milleti sogusleyelim.


  • buenosdias  (25.06.20 10:56:27 ~ 10:57:11) 
Ne yazıkki ödemeniz gerekiyor. Süreci uzatmak hiçbir işe yaramıyor en azından ben de hiçbir işe yaramadı. Turkcell ile benzer bir sorun yaşamıştım, bayinin/şubenin hatası yüzünden 55 lira gereksiz yere ödeme yapmak durumunda kaldım. Bu şekilde bayiden kaynaklanan hatalara bakmıyorlar.


  • GoodMorningTeacher  (25.06.20 11:29:30) 
220 lira seni çok sarsmayacaksa öde geç. Cidden kendini yıpratmaya, uğraşmaya değmez. Ben elimde belgeyle zor sildirdim.


  • philiptraum  (25.06.20 11:44:10) 
kapattırmak için uzun uğraşlar verdiğim, en sonunda borcu ödemeyip kapanmasını sağladığım şirket hattı için kalan 50 lirayı ödemedim ve sonunda türk telekom beni icraya vermişti. 50 lira avukat, icra masraflarıyla 350 olmuştu. söyleyeceklerim bu kadar.


  • scudman1  (25.06.20 11:47:19) 
tesekkurler, sizlerden aldığım bildirimden dolayı az önce kapattım. ama hiç memnun değilim bu namussuzların sürekli vatandaşı sömürmesine.


  • buenosdias  (25.06.20 12:24:08) 
bayiden aldığın iptal tutanağı gibi bir kayıt var mı tarihli. varsa oradan kurtarabilirsin yoksa bir ispatın da olmadığı için zor.


  • orpheus  (25.06.20 21:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.