[]

istediğim an hisse alıp satabilir miyim?

11 liradan anında bir hisse alıp, 11.05 lira olduğu an satabilir miyim? Kaç tane almış olursam olayım hepsini istediğim zaman alıp satabilir miyim topluca?




 
genel olarak evet. bunun soyle durumlari var:

1- hisse alirken ve satarken komisyon odenir. sattigin fiyatin/hisse sayisinin komisyon masraflarina degecek bir miktar olmasi lazim mantiken
2- risk var zira o elindeki hisselerin tamami 11.05'ten alici bulmayabilir. fiyat hic yukselmeyebilir.
  • hot potato  (25.06.20 05:48:35 ~ 05:48:53) 
Hisse senedinin satisi icin karsida reel bir alicisi olmasi gerekiyor ve bu alicinin senin koydugun fiyata o hisseyi almaya niyeti olmasi gerekir. dolar bozdurur rahatliginda degil yani. Hisseni degerinin altinda bile satsan kimsenin ilgilenmedigi bir firmaysa satamayabilirsin.


  • pofudukayi  (25.06.20 06:57:05) 
eğer 11.05ten almak isteyen birisi varsa tabi satabilirsin


  • dafuq  (25.06.20 09:43:05) 
Spekülatif işlem gördüğü düşünülen bazı hisseler aynı gün içinde ikinci işleme kapatılıyor. Bu tip bir kağıttan söz ediyorsak aldığın gün satamazsın.


  • Mirket  (25.06.20 10:32:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.