[]

Korona'dan kafayı yemek ?

Bir vatandaş var. Korona yüzünden arkadaşlarıyla görüşmeyi %70 kesti.
arkadaşlarına kötü davranıyor, bazıları alınıp küstüler. belki hiç görüşmeyecekler bundan sonra.
öğretmenlik yaptığı için dışarı da çıkmıyor.
iki- üç günde bir yürümeye anca çıkıyor tenha saatlerde.
bir arkadaşının dükkanına uğramak zorunda kaldı, dükkanda arkadaşı maske takmadı diye dertlendi, sinirden başı ağrıdı.
böyle de bir adet çıkardı, birilerine sinirlendiği zaman başı ağrıyor.
acile gidip ağrı kesici vurdurmuşluğu falan da var koronadan önce.

yavaş yavaş kafayı yiyormuş gibime geliyor.
yoksa normal mi?

 
Arkadaş biraz mal


  • olaylar olaylar  (24.06.20 15:34:09) 
Ruhsal sagligina verdigi zararin yaninda corona cok masum kaliyor gibi.


  • brkylmz  (24.06.20 15:47:17) 
Virüsten bağımsız uyuz birine benziyor.


  • pass  (24.06.20 15:54:55) 
tam bu profilde hatta belki birkaç tık üstü bir tanıdığım var. anne ve babasına hayatı dar etti. ölürseniz sizi gömemem,öleceksiniz,aptalsınız,sizi korumaktan bıktım,acı çeke çeke ölürsünüz kimse yanınızda olmaz gibi cümlelerle sürekli taciz halinde.bunları söylediği insanlar zaten dışarı çıkmıyor,çıksa bile maskesiz tek bir dk geçirmiyorlar. kendisi dişçiye gitmek için onlarca kliniği aradı telefonda kayıt alan kız burnunu çekti diye,ya da adam yoğunuz şu tarihe randevu verebilirim dedi diye eledi. yoğunum diyor bir de utanmadan ben gider miyim diye söyleniyor bir de. yani evde birinin devamlı ölümden bahsetmesi de öldürücü ben dinlerken yüreğim sıkışıyor bazen. arkadaşlarıyla ve ailesinden bir çok kişiyle irtibatı kesti. bu konuda sadece kendisi duyarlıymış gibi sosyal medyadan vs sürekli ültimatomlarda bulunuyor. kafayı yediğini düşünüyorum,yanında başkalarını da götürmek şuan amacı.


  • denef  (24.06.20 16:53:00 ~ 16:53:28) 
ek olarak, tvde internette devamlı koronayla ilgili şeyler seyrediyor, okuyor.
uzaktan bir öksürme sesi duysa gök gürüldemiş gibi irkiliyor.

  • prizmatik  (24.06.20 17:48:10) 
Eleman hirbo bir tipmis de, salgin bunu iyice su yuzune cikarmis gibi.


  • krafan  (24.06.20 18:40:21) 
bahsedilen vatandaş ağır anksiyete yaşıyor, psikolojik destek almalı.

başlarda bu tepkileri vermesi gayet normal ama süreci atlatınca normale dönemiyorsa bir sorun var demektir. bu zamanda insan sevdiklerine daha çok sarılır. kontrol manyaklığı, baş da ağrıtır kıç da.
  • apurucikipi  (26.06.20 03:13:31) 
@apurucikipi 'nin de dediği gibi; psikolojik bir çöküş yaşıyor. burada o kişiye sallayanları da anlamıyorum. bazı insanlar daha çabuk yitirebiliyor psikolojik stabilitesini. herkes aynı oranda direnme gücüne sahip olacak diye bir şey yok. yardım alması en doğru yol gibi görünüyor. burada sallayanlar, atıp tutanların yakınlarından kimse psikolojik bir sorun yaşamamış sanırım. psikoloji bu arkadaşlar. gitti mi gidiyor, tutamıyorsunuz. yargılamak ne kadar kolay değil mi?


  • tmm  (26.06.20 16:38:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.