[]

İzlenmesi gereken/kült/izlenesi tüm filmleri izlemiş olmak

Üniversitede arkadaşsız sevgilisiz asosyal biri olduğumdan dizi film izleyerek geçirdim o yılları. Lisede de fırsat buldukça izlerdim. Film kalmadı.
Film izlemek artık vakit kaybı geliyor.
Amerikan sinemasının izlenesi her filmini izledim sanırım. 50'lerdeki filmleri hariç. Uzak doğu sinemasını izlemem zaten.

Avrupa sinemasını pek izlemedim fakat bilinmiş filmlerini izledim farzı misal das leben der anderen, intouchables, das boot, der untergang, oslo 31, die welle , jagten vs. izledim. Sanat filmi denilen türü pek sevmediğimi farkettim, Avrupa sineması yapıyor bunu sanırım daha çok. Hable Con Ella'yı izledim. Spoiler vermeyim de ben öyle sanatın içine tükürürüm. Cotillard'ın oynadığı bir fransız filmini izledim, sanat filmlerine bir şans daha vermek için, yok olmuyor. 18 yaşımda NBC'nin kış uykusu'na gitmiştim, yarısında çıkmıştım.

Benim durumda olan var mı, vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bu kadar dizi film izlerken vaktim boş geçiyor diye üzülmedim hiç fakat artık izlediklerim keyif vermiyor, sanırım kitap okumaya başlayacağım. İlgimi çeken kitap olursa hemen alıp bitiriyorum. Romanı en son 4 sene önce okudum, genelde bilgilendirici ve ilgimi çeken konularda kitap alıyorum.

 
Bisiklet sürüyorum,müzik,kitap okumaktan bunalınca deergi filan.
İlla değerlendireyim diye de aman aman kafa yormuyorum

  • chemnil  (24.06.20 07:36:41) 
dizilere yogunlas.


  • sizofren06  (26.06.20 14:30:28) 
izlenecek dizileri de izledim, o da vakit kaybı geliyor artık
got izlemedim ama, düşünmüyorum izlemeyi

  • eyeinthesky  (26.06.20 15:25:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.