[]

Vaporesso switcher vs istick mix mod vs drag 2 platinum

Hangisini tercih edersiniz? İlki kit diğerleri sadece mod. Kullanım rda, dl.

Muhtemelen çoğunuz, "ne diyor lan bu değişik?" diyorsunuz. Teşbihte hata olmaz; "Adıyaman tütünü mü? Diyarbakır mı?" gibi bir şey soruyorum.


 
Drag yakışıklı cihaz 177 w olması lazım,switcher 220 olması lazım,birde kit geliyor.biri yakışıklı biri verimli,sağlam.istick 160w olması lazım,direk pas geçtim.


  • duptıs  (23.06.20 22:47:17) 
Ben hepsini pas geçim pod mod kullanıyorum. Voopoo vinci air. Daha küçük daha basit daha zahmetsiz. Bir göz atın derim


  • dvoynik  (23.06.20 22:48:25) 
Hocam elimde çok fazla likit var. Podun likiti farklı sanırım. O yüzden poda sıcak bakamıyorum şimdilik. Ekstra masraf olacak. Modum bozulmasaydı hiçbir şey almayacaktım.

Ben de istick mixe sıcak bakıyordum duptis hocam :)
  • Fusha  (23.06.20 22:59:49) 
Editleyemiyorum.

Fiyatlar da sırasıyla şöyle;

370, 390, 440.
  • Fusha  (23.06.20 23:09:32) 
abi likit var diye yeni mod mu alacaksın valla pod mod varken bunlar alınmaz bence ya. ayrıca pod modda da içebilirsin kendi likitlerini. pod mod dediğin şey bildiğin ciğer çekim için uygun kompakt bi alet. ama o kompaktlık olayı güzel zaten. ha sen 3mg'da 0.3 ohm ile vapur olmak istiyorsan ona bir şey diyemem tabii.

edit: son bir şey daha diyeyim, mod'lara nasıl dünya paralar veriyorsunuz ya? kimsenin yüzüne bakmadığı evic primo var bende cayır cayır çalışıyor yıllardır sorunsuz. çok pahalı değil mi o fiyatlar?
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.06.20 23:12:51 ~ 23:16:26) 
Modum bozulduğu için yeni mod alacağım.


  • Fusha  (23.06.20 23:23:47) 
drag2 kullanıyorum. şu an cihazım bozulsa:

%40 drag mini
%31 drag2
%29 geekvape nova

alırdım

edit: aliexpress harici tüm fiyatlar kazıktır. yaa ikinci ele yönel ya da gümrükten sorunsuz geçene kadar aliexpress'ten sipariş et. benim drag2 ilk seferde takıldı, ikincide geldi.
  • beyaz power ranger  (24.06.20 01:21:06 ~ 01:22:56) 
Şimdi AliExpresse baktım da 380 liradan ucuzunu bulamadım. Türkiye'ye gelirse bir de vergisi bar biliyorsunuz, sanırım en iyi ihtimalle 15 lira vergi çıkacak. En iyi ihtimalle iki hafta beklemem gerekecek. Fiyatlar kazık ama benim yazdığım fiyatları trde bulamadım herhangi bir sitede. Benim yazdığım fiyatlari görüyorum bazı sitelerde, açıklama: stokta yok.


  • Fusha  (24.06.20 04:32:10) 
Arkadaşlar podda tamamdır ama fusha dl kullanacağım,buharın hastasıyım mesajını vermiş.keyif meselesi bu,

Aliexpress seçeneği yok gibi çünkü bunun ülkeye girişi yasak,geçerse şansa geçer ama çok düşük ihtimal.

İdare edebiliyorsan bu ara elindekini kullan çünkü pandemi döneminde ürün gelişi sorunluydu,olan cihazlar altın oldu.bir ay falan sonra bolca ürün gelmiş olacak ve fiyatlar normale dönecek
  • duptıs  (24.06.20 19:00:24) 
@fusha sen bilirsin hocam. yerinde olsam ikinci el bakardım. ama esigara facebook sayfalarından. benim arkadaş takılıyordu oralara alışveriş yapıyordu da sayfa değişiyormuş sürekli. öğrenme şansım malesef yok..

ha bu arada detay vermemişim. sigara içim yani dl kullanıyorum. ud bellus kesinlikle tavsiye ederim ama çömezsen buildde zorlanırsın. doggystylev2 alırsan çok rahat edersin. ama bunu alırken ekstra 1-2 tane tank camı sipariş etmeyi unutma. kırılınca .. gibi kalıyorsun. canım bol duman isterse de goon'u bağlıyorum cloud chasing yapıyorum. :p ben drag2'yi alırken geekvape nova ile arasında çok kalmıştım. arkadaşım drag1 kullandığı için tecrübe ettiğimden dolayı drag2 daha yakın geldi bana. bu arada esigara konusunda hiçbir yeniliği takip etmiyorum. benim yorumumu oku ama kesin yargıya varma. reddit'te esigara subında yardımcı olurlar.

@duptıs, türk gümrüğünü amerikan tsa'iyle karıştırma hocam. yasaklı olup da geçmeyen ürün görmedim. daha birkaç sene önce harıl harıl telefon geçiriyorlardı daha yeni yeni önlediler. kısacası ürün gümrükten geçmezse paran iade oluyor zaten kaybedeceğin hiçbir şey yok. ;)
  • beyaz power ranger  (24.06.20 23:51:57 ~ 23:53:40) 
Tercihimi drag 2den yana kullandım çok teşekkür ederim.


  • Fusha  (25.06.20 03:29:00 ~ 15:08:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.