[]

Şimdi ne yapacağım ?

K O N U - 1
Dışarıda gördüğüm ve hoşlaştığım bir dişiye instadan istek attım (profili kapalı) kabul etti ama o beni takip etmedi. 400 takipçi 320 takip ettiği var.

Bu olay olalı 1 seneden fazla oldu. Öyle duruyor. 2 fotosunu beğenmişim değişik zamanlarda. Bütün storylerine bakıyorum, o benimkilere bakamıyor beni takip etmediği için.

Mesaj atsam tersler mi? Geç mi kaldım?

K O N U - 2
Dışarıda gördüğüm ve hoşlaştığım bir dişiye instadan istek attım (profili kapalı) kabul etti o da beni takip etti 710 takipçi 595 takip ettiği var.

Bu olay olalı 1 seneden fazla oldu. Öyle duruyor. 4 fotosunu beğenmişim değişik zamanlarda. Attığım storylerin bir çoğuna bakıyor bende onunkilere bakıyorum.

Mesaj atsam tersler mi? Geç mi kaldım?

 
birkaç sene daha bekle panpa :)
fotoğrafını beğenmen, storilerini görmen falan boş şeyler. aksiyon alman lazım. harekete geç.

bu arada, harekete geçtiğinde çok büyük ihtimalle ya iplenmeyecek, ya engelleneceksin.
  • tabudeviren  (23.06.20 16:24:33) 
Çok zor bu işler ya, artık bıraktım instadan birilerine yürümeyi senin gibi yüzlerce erkek aynı şeyi yaptığı için bizim prensesler iplemiyor, anca bi kaç kez dışarda görüp onun üzerinden yürüyeceksin imkanı yok yani


  • olaylar olaylar  (23.06.20 16:50:02) 
Konu 1:
Benim bu,cevap verir terslemez. Ama ilerlemesini bekleme boşa beklersin.

Konu 2:
terslemez, yürü geyik yap.
  • lcha  (23.06.20 16:57:14) 
1 sene ne abi geç kalmışsın tabi

Bu arada dışarıda görüğ hoşlaştığın kişiyi instada nası buldun
  • berkes2  (23.06.20 17:56:32) 
Geç kalmışsın. İlki için hiç umutlanma özellikle. Ayrıca senin gibi hangisi düşerse mantığıyla birçok kadın ekleyenler kolayca belli oluyor ve kadınlar böylelerinden kaçıyor çoğu zaman. Muhtemelen ikisinden de bir şey çıkmayacak sana.


  • aramızda kalsın  (23.06.20 18:08:08 ~ 18:09:03) 
İki konu için de,

Bence terslemezler, paylaştıkları bi hilaye üzerine bir yorum yaparak konuya girebilirsin bence, bi kaç hafta içinde tekrar aynı şeyi yaparsın, sonra buluşalım mesajı at bence. Çünkü öyle 1 sene önce eklemişsin, direk konuya dalma
  • zimbirik  (23.06.20 18:43:58) 
Birincisi icin: gec degil, en basindan da niyetini belli etsen olmayacakti. En ufak ilgisi olsa geri takip ederdi
İkincisi icin: belki 50% denemeden bilinmez, dene ama sonucu sallama, israrci olma

  • gunes123  (23.06.20 19:54:09) 
Kadınlar kadınlarımız. Sen deli gibi onla beraber olmak istiyorsun ya. O da deli gibi "çok" insan tarafından beğenilmek istiyor. Çünkü aralarından 1-2 tane çok güçlü erkek çıkıp kapabilir onu. Kadınlar hep böyle idi. Sosyal medya ortam sağladı. Çözüm nedir?

Sosyal medyadan vs yürümek yerine. Ne tatlı hatunmuşsun gel bir ara bir şeyler içelim. Ne zaman müsait olursun falan demek. Evet kro. Evet terslenme olasılığın var. Ama en azından "you keep your balls attached"
  • twelfth  (24.06.20 09:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.