[]

Hic kredi kartı kullanmamis birine bilgi

Merhaba. Hayatimda hic kredi kartım olmadı. Bazı sorularim var.

1- Donem borcunun yüzde kaci asgari tutar oluyor?
2- Nakit avans cekince cektiginiz tutarın tamami mi yatiriliyor yoksa o da donem borcu icine dahil edilip asgari odemeye dahil oluyor mu? Yoksa diger harcamalar asgarisi + cektiginiz nakit avansin tamami mi?
3- kac kere taksitli nakit avans cekiliyor? Limit kadar ve istedigin adette mi?
4- ekstre erteleme, islem taksitlendirme hakkinda bilinmwsi gerekenlee neelrdir?
5- ekstre taksitlendirme hakkinda bilinmesi gerekenler?

6- 4 ve 5. Madde kac kere yapilabiliyor bir senede?

7- ayni anda ekstre erteleme, islem taksitlendirme ve ekstre taksitlendirme yapiliyor mu? X islemi yaptiginiz icin y islemi yapılamaz deniyor mu?

 
Sorularınıza cevap vermediğim için özür dilerim fakat:

Sorduğunuz bütün sorular kredi kartlarının asla kullanılmaması gereken fonksiyonlarıyla ilgili. Lütfen kredi kartı almayın. Faizleri çok yüksektir ve kısa sürede batarsınız.

Finans sıkıntısı yaşıyorsanız kredi almaya çalışmanızı öneririm.
  • ozdek  (23.06.20 14:59:13) 
Bugune kadar kredi karti olmadan idare ettiyseniz hic bulasmayin. Banka karti candir. Varsa harcarsin yoksa beklersin.

Erteleme, taksitlendirme, avans vs hepsi kol gibi faizle batmakta olan bireyin batisini geciktirmek icin kullanilan seylerdir. Kullandikca daha uzun vadede ama daha derine batarsiniz.
  • erectrode  (23.06.20 15:22:57) 
sen kredi kartını çok yanlış anlamışsın.


  • sizofren06  (23.06.20 15:24:53) 
asllaaa girmeyin derim kredi kartı işine eğer ki aklınıza bunlar geliyorsa. kan alırlar kan


  • delidiyorum  (23.06.20 15:25:57) 
şimdi aldığınız şeyleri taksitle almak istiyorsanız mantıklı ama bu saydıklarınız ile "olmayan paranızla" bir şeyler alacaksanız belki de direkt kredi çekmeniz daha mantıklıdır?

ben de yıllardır kredi kartı kullanırım bunları hiç bilmiyorum. Bir kere ekstreyi taksitlendirdim, belli oranda faiz alıp böldü. (şimdi biraz düştü sanırım o faiz). Birkaç kere de peşin aldığım şeyi bankadan böldürdüm o kadar.
  • nhk ni youkosu  (23.06.20 15:32:53) 
www.bonus.com.tr

Bu sayfada bütün hepsi için bilgiler var, güncel faizleri de görebilirsiniz.

Madde 7 için şunu bilin, ekstre erteleme veya takstilendirmede uygun harcamalar işleme alınır, başka bir işlemi ertelemiş veya taksitlendirdiyseniz yeni işleme dahil edilmez.
  • atom karincanin torunu  (23.06.20 16:52:19) 
kredi kartını sadece cebinde nakit taşımamak için kullan.

taksit, avans nakit, ekstre ertelemee, taksitlendirme vs bunlar hep aşırı yüksek faizlerle oluyor.

sakın bulaşmayın.
  • co2s2  (23.06.20 16:54:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.