[]

siğil sorunsalı

elimde 5-6 tane siğil var arkadaşlar yakın çevremdekilerin çoğu incir suyunu dök üstüne geçer diyorlar ben daha önce ilaçta kullandım yaktırdımda hiçbir işe yaramadı ikiside...Bide şu inciri deyeyim diyorum ama bu inciri nereden bulabilirim?




 
İncir suyu vs. tarzı işler hurafe. Almanların araştırmasına göre bu tür placebo etkisi yaratacak yöntemler %27 oranında iyileşme sağlıyor, ancak yine de bana pek mantıklı gelmiyor. Gerçi annem ve pek çok arkadaşım da okutma usulü ile sadece bir gecede bu işten kurtulmuşlar, hani başkası söylese inanmam hayatta ama şahitleri de var.

bende ve kızarkadaşımda çıkanlar için geçen gün doktora gittik, devletin karşılamadığı 50 kağıtlık bir ilaç verdi. onu siğillerin üstüne döktü, ertesi gün su toplayan deriyi kaldırdı ve tekrarlamasının çok zor olduğunu söyledi. ankara'da oturuyorsan adresi verebilirim, en azından yakma işinden (ki kızarkadaşım da yaktırdı, aynen tekrar çıktı, oral yolla alınan ilaçlar da traş çıktı) daha kalıcı geldi.
  • tekosin  (04.05.10 23:43:05) 
verrutol kullandın mı? düzenli kullanımda yok ediyor,ama sektirmeden kullanmalısın


  • little miss sunshinee  (05.05.10 00:13:26) 
ben de verrutol kullanmıştım ve hiç geçmicek gibi gözümde büyüyen şey geçmişti. zaten onun olayı da direk eritip koparması bölgeyi. ama herhalde bi buçuk ay filan kullanmıştım mesela ve düzenli kullanmak lazım, evet.


  • tepedeki psychedelic adam  (05.05.10 01:03:58) 
Doktor doktor cilt doktoru! ya yakarak yok ederler yada dondurarak.


  • sidd79  (05.05.10 01:55:44) 
verrutol geçirdi benim elimde iki tane. yerlerinde iz var şu an. Henüz yeni geçti. tekrar çıkar mı bilmiyorum ama verrutol deneyin eğer denemediyseniz.


  • nightwalkerg  (05.05.10 11:17:12) 
benim elimde de yaklaşık 7 tane wardı. doktora gittim ve bunun aslında çok tehlikeli bir virüs olduğunu söyledi ilerde kansere bile yol açabiliyormuş hemen yaktırdım ardından 1 hafta 10 gün fln ellerme krem ilaç ws sürdüm bi süre ellermi kullanamadım ama geçtiler öle hurafe şeyleri bende uyguladım ama hiçbi sonuç alamadım


  • traxes  (07.05.10 01:22:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.